/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Kiima-Melli TMR 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944192

Kiima-Melli TMR 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944192
-
+
Lataa...
Kiima-Melli TMR on optimoitu edistämään hedelmällisyyttä. Kiima-Melli TMR on täyskivennäinen, joka sisältää orgaanista sinkkiä, kuparia, mangaania ja seleeniä. Erityisesti korkea-tuottoiset lehmät hyötyvät siitä ja sitä voidaan antaa myös siemennysikää lähestyville hiehoille.
sisältää orgaanisia hivenaineita
positiivinen vaikutus hedelmällisyyteen
biotiini edistää sorkkaterveyttä
korkea E-vitamiinitaso
eduksi myös hiehoille

Orgaanisilla hivenaineilla on positiivinen vaikutus hedelmällisyyteen ja ne tukevat eläimen vastustuskykyä. Kiima-Melli TMR:n runsas biotiinipitoisuus edistää sorkkaterveyttä ja korkea E-vitamiinitaso auttaa infektioita vastaan. Kiima-Melli TMR sopii koko lypsykauden kivennäiseksi. Se on täyskivennäinen, joten sen syönti ei nouse liian suureksi vapaalla annostelulla.

Appeeseen jauheinen Kiima-Melli TMR sekoittuu tasaisesti. Sitä voidaan antaa myös erikseen säilörehun päälle ”top dressing”-menetelmällä.

Kalsium 19,0 %
Magnesium 7,0 %
Natrium 12,0 %
CO2 ekv 352 g/kg
Olomuoto : Jauhe
Pakkaustyyppi : suursäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363213656
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Kiima-Melli TMR on orgaanisia hivenaineita sisältävä kalsiumpitoinen kivennäinen. Sinkistä, mangaanista, kuparista ja seleenistä osa on peräisin orgaanisista kelaateista. Tuotteessa on korkea biotiinipitoisuus.
Tuotteen ominaisuudet