/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Kiima-Melli pH 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944182

Kiima-Melli pH 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944182
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Kiima-Melli pH on lypsykauden hedelmällisyyttä edistävä täyskivennäinen, joka sisältää kivennäisten ja vitamiinien lisäksi soodaa ja elävää hiivaa.
edistää hedelmällisyyttä ja sorkkaterveyttä
tasapainottaa pötsin toimintaa
sisältää soodaa ja elävää hiivaa
mukana orgaaniset hivenaineet
korotettu biotiini ja E-vitamiinipitoisuus

Kiima-Melli pH yksinkertaistaa ruokintaa, koska samalla kertaa rehuseokseen saadaan kivennäiset ja pötsin toimintaa tehostavat aineet. Orgaaniset hivenaineet sinkki, kupari, magnesium ja seleeni vaikuttavat positiivisesti hedelmällisyyteen. Runsas biotiinipitoisuus edistää sorkkaterveyttä ja korkea E-vitamiinitaso auttaa infektioita vastaan. Sooda vaikuttaa suoraan happoihin: se neutraloi pötsiä ja vakauttaa pötsin pH:ta. Elävä hiiva vähentää maitohapon muodostumista ja stimuloi maitohappoa käyttävien mikrobien kasvua nostaen samalla pötsin pH:ta.

Jauheinen Kiima-Melli pH voidaan sekoittaa appeen joukkoon tai sitä voidaan antaa erikseen säilörehun päälle ”top dressing”-menetelmällä.

Kalsium 12,6 %
Magnesium 4,7 %
Natrium 16,6 %
CO2 ekv 356 g/kg
Olomuoto : Jauhe
Pakkaustyyppi : suursäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363242175
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli