Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Ensimmäistä kertaa uudessa verkkokaupassamme?

Haluatko ostaa rehua verkkokaupasta – nyt olet oikeassa paikassa! Uudesta verkkokaupasta löytyvät tutut rehumme lypsylehmille ja nuorkarjalle. Kaupassa on laaja valikoima Benemilk-, Maituri-, Opti- ja Herkku -rehuja sekä tietenkin Melli-kivennäiset ja erikoisrehut.

Lantmännen Feed ja Lantmännen Agro yhdistyvät 1.9.2020. Haluamme tarjota parasta suomalaiselle maataloudelle yhtenä yhtiönä nimellä Lantmännen Agro. Panostamme käyttäjäystävällisiin digitaalisiin palveluihin ja uusi verkkokauppamme on yksi esimerkki siitä.

Verkkokaupasta rehua kaikille!

Käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta voit tilata helposti rehua 24/7. Sinun ei välttämättä tarvitse olla tiliasiakas päästäksesi ostoksille. Voit tutustua kattavaan rehuvalikoimaamme ja tilata pakattuja rehuja ilman rekisteröitymistä. Ostokset voit tehdä verkkopankissa sekä pankki- että luottokorteilla.

Lantmännen Agron tiliasiakkaat voivat kirjautua verkkokauppaan omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla. Olet automaattisesti Lantmännen Agron tiliasiakas, jos olet ollut sitä aiemmin Lantmännen Feedissä. Voit aktivoida verkkokaupan LM²-tunnukset itsesi ja myös yrityksesi työntekijöiden käyttöön. Kirjautumisen jälkeen käytössäsi ovat omat asiakasedut sovittuine hintoineen ja maksuehtoineen. Osa tuotteista on myynnissä vain tiliasiakkaille, kuten irtorehut.

Verkkokauppaan pääset kirjautumaan LM²-palvelun kautta. Se on Lantmännen Agron maatalousyrittäjien oma digitaalinen työkalu, johon myös verkkokauppa kuuluu.

Verkkokauppaan kirjautuminen – katso mihin ryhmään kuulut.

1. Vanhan verkkokaupan asiakkaat

Lantmännen Feedin vanhan verkkokaupan aktiivisena asiakkaana olet saanut 1.9.2020 kirjautumisohjeet sähköpostiisi. Sinulle on jo aktivoitu LM²-tunnus, joten sinun täytyy vain luoda palveluun salasana.

Pääset tilaamaan salasanan klikkaamalla LM²-palvelun kirjautumissivulla "Unohtuiko salasana?" -linkkiä. Kulje ohjeiden mukaan eteenpäin niin pääset kirjautumaan uuteen verkkokauppaan.

Muista tutustua myös LM²-palvelun ohjeisiin. Voit esimerkiksi antaa tilasi työntekijöille oikeuden ostaa rehuja verkkokaupasta, mikä helpottaa arkea navetassa.

2. Olen jo Lantmännen Agron tiliasiakas

Jos et ollut vanhan verkkokaupan aktiivinen käyttäjä, mutta olet jo Lantmännen Agron tiliasiakas (koskee myös Lantmännen Feedin asiakkuuksia), sinun tarvitsee vain aktivoida tunnukset Lantmännen Agron digitaalisten palveluiden käyttöön LM² -sivulla. Alla ohjeet tunnusten aktivoimiseen.

 1. Paina verkkokaupan oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu sisään”. Pääset LM²-palvelun kirjautumissivulle.
 2. Paina ”Uusi käyttäjä? Luo tili täällä” -linkkiä.
 3. Kirjautumiseen tarvitset Lantmännen Agron asiakasnumeron ja Y-tunnuksen.
 4. Syötä yrityksesi ja henkilökohtaiset tietosi.
 5. Rekisteröityminen menee Lantmännen Agron tarkistettavaksi.
 6. Saat pian hyväksynnän ja voit alkaa tehdä ostoksia verkkokaupasta.

Alapuolelta löydät video-ohjeen verkkokaupan rekisteröintiin.

Muista tutustua myös LM²-palvelun ohjeisiin. Voit esimerkiksi antaa yrityksesi henkilökunnalle osto-oikeuksia verkkokaupan tuotteisiin.

3. En ole vielä Lantmännen Agron tiliasiakas

Haluatko hyötyä Lantmännen Agron tiliasiakkuudesta sekä päästä nauttimaan verkkokaupan että digipalveluiden mahdollisuuksista? Ensin sinulle pitää avata tiliasiakkuus. Tiliasiakkaaksi rekisteröitymistä varten ilmoita Lantmännen Agrolle alla olevat tiedot.

 • Kerro sähköpostissa seuraavat tiedot:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • Osoite
  • Postinumero
  • Paikkakunta
  • Sähköposti
  • Puhelin
 • Lähetä sähköposti asiakaspalveluun: asiakaspalvelu.agro@lantmannen.com
 • Saat pian vastauksen. Hyväksynnän jälkeen voit rekisteröityä verkkokaupan käyttäjäksi yllä olevan ohjeen vaiheen 2. mukaan.

Toivottavasti viihdyt kaupassa ja löydät etsimäsi. Asiakastukemme on myös aina valmis auttamaan sinua.

Lisää ohjeita

Lue lisävinkkejä käyttöön "Usein kysytyt kysymykset" -osiosta.

Video-ohje: Rekisteröityminen verkkokauppaan