/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Lantmännen Agron ajankohtaiset tarjoukset

Koneliitteen tarjoukset

Esittely- ja poistokoneet

Aitatolppien ennakkomyynti

Ennakkomyynti / Kasvinsuojeluaineet

Ennakkomyynti / Octowood-aitatolpat

Esittely- ja poistokoneet


Ajankohtaisia tuotteita

Airrex-lämmittimet

Tilaa lämmitysöljyt


Autojen ja työkoneiden huoltoon ja pesuun

Lantmännen Agron valikoimaan valitut pesuliuokset soveltuvat erilaisten maa- ja metsätalouden koneiden, laitteiden ja ajoneuvojen vaikean lian puhdistamiseen. Osa tuotteista soveltuu myös esim. julkisivujen ja monien muiden pintojen pesuun.

Teiden kunnossapitoon

Laadukkaita tienhoitotuotteita kattavasta valikoimasta löytyvät terät niin talvikunnossapitoon kuin kesälanauksiinkin. Valikoimassamme työlaitteiden kulutusteräksiset HB500/550 -osat ja kovametallista valmistetut kulutusterät lumen auraukseen, jään ja polanteen poistoon sekä teiden pinta- ja peruskunnostukseen. 

Talvikeleihin

OFA maatalousketjut tunnetaan hyvästä pidosta ja kestävyydestä. Ketjuista löytyy vaihtoehdot lumenauraukseen, maatalous- ja metsäkäyttöön sekä kevyempiä malleja nopeampaan tieajoon.

Lämmitettävät juoma-altaat ja kupit

Vuoden 2024 alusta astuu voimaan laki (693/2023 21 §), jossa eläinten vedensaanti on turvattava pysyvissä pitopaikoissa, myös talvipakkasilla! Tähän on tarjolla Suevian laadukkaat lämmitettävät juomakupit ja -altaat.

Jyrsijöiden karkotukseen

Uusi biologisesti hajoava torjuntasuihke jyrsijöiden torjuntaan. Monipuoliset käyttökohteet, myös koneet ja laitteet! Ei vahingoita eläintä.

Metsureille ja metsätöihin

Metsuri Power -teräketjuöljy ja Aspenin valmiiksi sekoitettu alkylaattibensiini ovat lyömätön parivaljakko moottorisahoihin ja raivaussahoihin. Aspenin jopa 60 % uusiutuvista raaka-aineista valmistettu täyssynteettinen öljy pitää moottorin erittäin puhtaana sekä optimaalisesti voideltuna kaikissa käyntilämpötiloissa.