/ Tuotteet
Sis. ALV

Tuotostutka PRO lypsyrobottiseuranta 12 kk

Tuotenumero
940000098
Ennakkokampanja

Tieto tuo tulosta. Tuotostutka PRO -palvelun avulla voit parantaa tuotosta ja lehmien hyvinvointia tietoon pohjautuen. Tuotostutka PRO -palvelussa saat joka kuukausi asiantuntijan koostaman selkeän raportin, jonka avulla seuraat maitotuotoksen kehitystä ja optimoit lehmien ruokintaa nopeasti ja tarkasti. Lisenssin hinta on 30 €/kk (alv 0 %), joka maksetaan yhdessä 12 kk:n erässä.

tietoon pohjautuva ruokinnan työkalu
selkeä raportti tuotoksen seurantaan kerran kuussa
asiantuntijan yhteydenotto kuukausittain
analyysi tuotoksen kehityksestä
tilakohtaiset suositukset ruokinnan optimointiin
Tuotostutka PRO on ruokinnan onnistumisen seurantatyökalu, jonka avulla voidaan tarkentaa ja ohjata lehmien ruokintaa. Asiantuntijan yhteydenotto mahdollistaa myös piilevien haasteiden löytämisen ja tarjoaa mahdollisuuden kehittää tilan toimintatapoja tietoon ja dataan perustuen.


Asiantuntija yhdistää lypsyrobotin tuottaman tiedon ja meijerin maitoanalyysitulokset helppolukuiseksi raportiksi. Raportti auttaa säätämään lehmien ruokintaa nopeasti ja tarkasti. 

Tuotostutka PRO -palvelu sisältää:

Asiantuntijan analyysin ja suositukset ruokinnan optimoimiseksi sekä lehmien hyvinvoinnin ja tuotoksen parantamiseen.

Selkeän raportin. Raportilla seurataan ajankohtaista tilannetta ja kehitystä edellisiin kuukausiin verrattuna.

Hinta:

Tuotostutka PRO -lisenssin hinta on 30 €/kk (alv 0 %), ja se laskutetaan yhdessä 12 kk:n erässä. 12 kk:n hinta on yhteensä 360,00 € (alv 0 %). Huomaathan, että Tuotostutka PRO laskutetaan aina suoraan tilaajalta.

Tuotostutka PRO -palvelun käyttöönoton ohjeet saat sähköpostiisi viiden (5) arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Jos et ole tyytyväinen palveluun, uutena Tuotostutka PRO -asiakkaana voit perua lisenssin 90 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä ja maksat vain käytetyt kuukaudet.


Yhteensopivuus:

Tuotostutka PRO on yhteensopiva Lelyn (Horizon, T4C) ja DeLavalin (DelPro) lypsyrobottien kanssa. Tuotostutka PRO sopii yhteen myös useimpien DeLavalin DelPro-tuotannonohjausjärjestelmää käyttävien lypsyasemien kanssa.

Saat lisätietoja asiakkuusvastaavaltasi tai voit jättää yhteydenottopyynnön Tuotostutka-tiimille tuotostutka@lantmannen.com tai puh. 040 562 1680. Käyttöönottoa varten on mahdollista varata soittoaika, jossa katsotaan etäyhteysasiat yhdessä kuntoon. 


Lue lisää Tuotostutkasta verkkosivuiltamme

Nimi Koko Julkaistu
Tuotostutka esimerkkiraportti 894.1 KB -

Tuotostutka Pro -lisenssi 12 kk

Tuotenumero
940000098