/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Timotei Tryggve 20kg

Tuotenumero
300178808
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Tryggve on varmaan rehuntuottoon karjatiloille ns. pohjoisen tyypin, eli myös kahteen niittoon sopiva lajike. Tryggve tuottaa korkean, laadukkaan sadon ja sen talvenkestävyys on erittäin hyvä.
Tryggve sopii hyvin laadukkaaseen nurmirehun tuotantoon, sen hidas kasvurytmi takaa laadukkaan sadon myös hieman myöhäisemmässä korjuussa verrattuna eteläisen tyypin timoteilajikkeisiin. Parhaiten Tryggve soveltuu kahden niiton niittorytmiin, mutta siitä on mahdollista ottaa kolme niittoa.

Tryggven sato painottuu ensimmäiseen niittoon, Tryggve on satoisuudeltaan hyvin lähellä Nuutti-timoteita ensimmäisen ja toisen niiton osalta ja sen laatu on tätä hieman parempi samaan aikaan niitettäessä, jolloin Tryggveä käytettäessä niittoajankohtaan saadaan suurempaa joustavuutta. Tryggven talvenkestävyys on pohjoisten timoteilajikkeiden parhaimmistoa, joten se sopii koko nurmenviljelyalueelle.

Hyvän maittavuuden, talvenkestävyyden ja korkean energiapitoisuuden ansiosta timotei on yleisin nurmikasvimme. Timoteilla on hyvä jääpoltteen kestävyys. Poudanarkuus ja hidas jälkikasvukyky heikentävät timotein kilpailukykyä seoksissa ja se sopii parhaiten kahden kasvilajin seoksiin nurminadan kanssa. Useamman kasvilajin seoksiin suositellaan käytettäväksi eteläisen tyypin timoteilajikkeita, joiden kilpailukyky ja siten pysyvyys seoksissa on parempi.

Pitkäkortisena lajina timotei soveltuu nurmilajeista parhaiten kuivaheinän tuotantoon.
Lähetyspaikka: Hauho Seedcenter, Iisalmi / Savon Siemen Oy, Pennala 3PL Warehouse, Riihikoski / Vihervakka Oy
EAN: 6405422984701
Tuotemerkki: Lantmännen
Nimi Koko Julkaistu
Brochure 129 KB 04.12.2023

Timotei Tryggve 20kg

Tuotenumero
300178808