/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Priaxor 5 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
501985013
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Priaxor on laajatehoinen ja pitkävaikutteinen tautiaine kaikkia viljojen merkittävimpiä tauteja vastaan.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Tuotekuvaus:
Priaxor on laajatehoinen tautiaine merkittävimpien viljojen kasvitauteja vastaan. Sillä on sekä ennaltaehkäisevä että taudin etenemisen pysäyttävä parantava vaikutus. Priaxoria voidaan käyttää kevät- ja syysvehnällä, kevät- ja syysohralla, kauralla, rukiilla ja ruisvehnällä. Tuote sisältää kahta tehoainetta, fluksapyroksadia (SDHI-ryhmä, FRAC 7) ja markkinoiden parasta strobiluriinia: pyraklostrobiini (QoI-ryhmä, FRAC 11). Kahden tehoaineen yhdistelmä tehoaa hyvin ja pitkään useimpiin viljojen kasvitauteihin. Torjuntateho säilyy 30–40 päivää ja teho ruosteisiin on jopa vieläkin pidempi; 40–50 päivää. Tuote soveltuu käytettäväksi yksin tai tankkiseoksena eri tavalla vaikuttavien (eri FRAC-koodi) aineiden kanssa resistenssin muodostumisriskin vähentämiseksi.

Vaikutustapa:
Fluksapyroksadi häiritsee sienien kasvua estämällä sen energiantuotantoa. Lisäksi se estää solujen tärkeissä osissa tarvittavien kemiallisten rakennusaineiden synteesiä. Pyraklostrobiinin fysiologisia vaikutuksia ovat typen hyödyntämisen lisääntyminen ja kasvin stressinsietokyvyn kasvaminen. Pyraklostrobiinilla käsitellyt kasvit kestävät abioottista stressiä, lyhytaikaista kuivuutta ja otsonikuormitusta paremmin. Pyraklostrobiinilla käsitellyt lehdet pysyvät pidempään vihreinä ja kasvin vanheneminen hidastuu.

Käytössä huomioitavaa:
Priaxor käsittely 0,5–1,5 l/ha tehdään korren kasvun alusta kukinnan päättymiseen saakka (BBCH 30-69). Käsittely voidaan tehdä kertakäsittelynä 0,5–1,5 l/ha tai jaettuna käsittelynä 2 x 0,5 l/ha, jolloin käsittelykertojen välisen ajan tulee olla vähintään 7 päivää. Tee käsittely, kun kasvitaudin varhaisia oireita havaitaan.

Käsiteltyjen viljojen oljissa todennäköisesti olevien jäämien vuoksi olkia ei saa käyttää viljeltävien sienten kasvatusalustoissa, jotteivat sienille asetetut matalat jäämien enimmäismäärät ylity.

Ei saa käyttää pohjavesialueilla.

Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 4041885078803
Toimittajan tuotenumero: 58078810
Tuotemerkki: Basf
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote Priaxor 387.5 KB 04.12.2023
Myyntipäälysteksti 597 KB 04.12.2023

Priaxor 5 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
501985013