Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti Vilja irto

Tuotenumero
907310

Opti Vilja irto

Tuotenumero
907310
Opti Vilja on monipuolinen viljaseos lehmien ruokintaan. Rehun käyttö on helppoa, koska sillä voidaan korvata viljaa jopa suhteessa 1:1. Rakeistuksen ansiosta rehu ei pölyä.
voidaan korvata viljaa osittain tai kokonaan
helppo käyttää, ei pölyä
maittava viljaseos
tuo ruokintaan tärkkelystä
Opti Viljassa on on korkea energiataso ja se on maittavaa. Prosessointi parantaa viljan sulavuutta, joten jokainen tärkkelysjyvänen saadaan tehokkaasti hyödynnettyä. Lehmän on helppo syödä rakeista rehua ja sitä ei mene hukkaan. Opti Viljassa on mukana kaikki kotimaiset viljat; ohra, kaura ja vehnä. Seokseen on lisätty hiukan lesettä ja hyvän makuista melassia. Siksi rehun tärkkelys- ja NDF-kuitupitoisuus onkin viljojen kaltainen. Täydennysrehuun ei ole lisätty kivennäisiä tai vitamiineja, joten kivennäisruokintaan suosittelemme Melli-kivennäisiä. Samoin valkuaistäydennys tehdään samoin kuten viljalla ruokittaessa.
Raakavalkuainen kuiva-aineessa 12,6 %
Energia 13,2 MJ/kg ka
Kalsium 0,05 %
Fosfori 0,35 %
Magnesium 0,15 %
CO2 ekv 399 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
EAN : 6418363001642
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Opti Vilja korvaa viljaa nautojen ruokinnassa.
Tuotteen ominaisuudet