/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Ilmanviilennin Rex Nordic Ecocooler REX25000

Tuotenumero
700379865
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Rex Nordicin REX25000 on tehokas ilmanviilennin, jonka vaikutus perustuu luonnolliseen veden haihduttamiseen. Haihduttava ilmanviilennin on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta: laitteessa ei käytetä lainkaan myrkyllisiä kemikaaleja kuten klooria tai otsonia – ainoastaan vettä.

ekologinen ja tehokas viilennys
erinomainen jäähdytysratkaisu kuumiin ja pölyisiin tiloihin
UVC-valo puhdistaa haihdutettavaa vettä
viilennyskapasiteetti 250 m²

Ekologinen jäähdytysratkaisu kuumiin ja pölyisiin tiloihin

Haihduttava Rex Nordic Ecocooler -ilmanviilennin on erinomainen valinta raskaaseen työhön ja suuriin tiloihin, joihin ilmastointi ei sovi tai joihin muiden jäähdytyskeinojen viilennysteho ei riitä. Ilmanviilennin tuottaa tehokkaan viilennyksen ja suuren ilmavirtauksen mutta kuluttaa vain vähän virtaa eikä aiheuta lainkaan asennuskustannuksia. Haihduttava ilmanviilennin auttaa vähentämään energiankulutusta ja ilmastointilaitteiden käyttöä.

Rex Nordicin haihduttavat ilmanviilentimet sopivat erinomaisesti vaativaan käyttöön kuumissa ja pölyisissä olosuhteissa kuten maatiloilla, eläinsuojissa, verstaissa, varastorakennuksissa ja tuotantolaitoksissa. Ne soveltuvat hyvin tiloihin, joissa ilmastointilaitteet tai ilmalämpöpumput eivät ole käyttökelpoinen tai riittävä ratkaisu ilman viilentämiseen. 


Luonnollinen ja tehokas tapa viilentää

Tehokas Rex Nordic Ecocooler -ilmanviilennin viilentää ilmaa luonnollisella tavalla haihduttamalla vettä. Laite on huoleton käyttää ja helppo puhdistaa, eikä sitä käytettäessä tarvitse huolehtia syttyvien tai myrkyllisten kylmäaineiden aiheuttamista rajoituksista tai vaaroista. Tuotteen GWP-arvo (Global Warming Potential) on 0.

REX25000-ilmanviilennin viilentää ilmaa nopeasti ja erittäin tehokkaasti, ja siinä on suuri ilmakapasiteetti. Ilmanviilentimen avulla lämpötilaa voi laskea jopa 4–12 °C, kun ympäröivän ilman lämpötila on yli 20 °C.

Siirreltävä, pyörillä varustettu ilmanviilennin ei vaadi erillistä asennusta, joten sen käyttöönotto on nopeaa ja joustavaa.

Haihduttava Rex Nordic Ecocooler -ilmanviilennin on käytössä pitkäikäinen ja energiatehokas; se kuluttaa murto-osan ilmastointilaitteiden kuluttamasta energiasta. Laite on myös mukavan hiljainen: sen äänitaso on maksimissaan 65 dB.


UVC-valo puhdistaa haihdutettavan veden

Rex Nordicin Ecocooler-ilmanviilentimissä on sisäänrakennettu steriloiva UVC-valo, joka tappaa haihdutettavasta vedestä viruksia ja bakteereja nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti ilman kemikaaleja. Laitteen viilennystehoa voi parantaa lisäämällä vesisäilöön jääkuutioita. 

 

Tekniset tiedot:

  • viilennyskapasiteetti: 250 m²
  • vesisäiliön tilavuus: 170 l
  • tehontarve: 850 W/h ± 10 %
  • mitat (korkeus x leveys x syvyys): 172 x 132 x 69 cm
  • ilmanvirtaus: 25 000 m³/h
  • paino tyhjänä: 100 kg
  • paino vesisäiliö täynnä: 270 kg

 

Laitteesta on saatavilla myös pienempi versio REX14000.

Lähetyspaikka: Flow Through
EAN: 4711460040012
Toimittajan tuotenumero: M703
Tuotemerkki: Airrex

Ilmanviilennin Rex Nordic Ecocooler REX25000

Tuotenumero
700379865