/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Multiva TRM 13 dumpperi maansiirtovaunu

Tuotenumero
501333844
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Multivan kotimainen 13 tonnin maansiirtovaunu. Tilavuus 7,3 m³ ja korokkeella 14,5 m³. Lavan pohja on Hardox -kulutusterästä. Kuorma tyhjentyy helposti, koska alakulmat on viistetty ja lavassa ei löydy poikittaisia hitsaussaumoja.

TRM 13 on vahva, laadukas ja edullinen perusmaansiirtovaunu maatilojen yleiskäyttöön. Monipuolisuutensa ja kestävyytensä ansiosta se on järkevä ja tehokas valinta erilaisiin kuljetustarpeisiin. Samalla vaunulla hoituvat niin maansiirtoajot kuin viljan kuljetuskin. Leveän raideleveyden ja matalan rakenteen ansiosta vaunut ovat erittäin vakaita myös kipattaessa. Tämä vakaus korostuu erityisesti silloin kun mursketta vedetään ns. matolle. TRM 13 –vaunu vaatii tilavuuteensa nähden vähän alleajotilaa, jolloin tyhjentäminen onnistuu matalissakin tiloissa. Vaunun korkeudet ovat 2,7-2,8 m viljakorokkeen kanssa, takalaidan ollessa avoinna. Hydraulisesti hallittava takalaita kääntyy kätevästi korokkeen päälle, jolloin sen käyttö ei nosta vaunun kokonaiskorkeutta.

Vahva, ympärihitsattu lava

Vaunun runko ja lava hitsataan ympäriinsä robotilla. Lavan pohja on Hardox-kulutusterästä. Lavan alakulma on kauttaaltaan viistetty, eikä lavan sisäpinnalla ole poikittaisia hitsaussaumoja, jolloin kuorma tyhjenee helposti ja pienikin kippauskulma riittää. TRM 13 -vaunussa on suuret lavatilavuudet verrattuna kilpailijoiden saman kantavuusluokan vaunuihin. • TRM13 vaunussa lavamateriaaleina käytetään pohjassa 5mm Hardox ja laidoissa 4mm S355 kulutusterästä.

Kätevät korokekasetit

Multiva TRM 13 -vaunuun on saatavana erilliset korokekasetit. Vahvat, Strenx 650-erikoisteräksestä valmistetut korokekasetit ovat helppo ja taloudellinen tapa laajentaa maansiirtovaunun tilavuutta myös kevyempien materiaalien kuljetuksiin. Korokelaidat nostetaan kätevästi kasettina paikoilleen esimerkiksi etukuormaajaa apuna käyttäen.

Lisävarusteet: • korokekasetti ja lavapeite korokkeelle • viljaluukku • etusermi • valosuojat

Lähetyspaikka: Direct delivery, Loimaa / Dometal Oy
EAN: 6438313065258
Toimittajan tuotenumero: TRM13
Tuotemerkki: Multiva
Linkit: Tuote valmistajan verkkosivuilla
Nimi Koko Julkaistu
Multiva-esite 2024 13.6 MB 19.10.2023

Multiva TRM 13 dumpperi maansiirtovaunu

Tuotenumero
501333844