/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Mepu pakettikuivaamo

Tuotenumero
501382430
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Mepun pakettikuivaamot tarjoavat tehokasta viljan kuivausta ja laadukasta varastointia. Laajan ja huolellisesti suunnitellun tuotevalikoiman avulla voidaan räätälöidä kaikkiin tarpeisiin sopiva pakettikuivaamo.
Pakettikuivaamon pohjaratkaisujen kuusi perusmallia ovat monipuolisesti muokattavissa siilojen lukumäärää lisäämällä ja korkeutta kasvattamalla. Pakettikuivaamon pystyttäminen on yksinkertaista ja runsaasta lisävarustevalikoimasta asiakas voi valita ne paketinosat, joita ei itse ehdi tai halua rakentaa.

Laaja valikoima lisävarusteita

Lisävarusteita ovat muun muassa kaatokuilun teräsosat ja ritilä, porrasaskelmat, tuuletusjärjestelmä, siilojen kansiluukut ja ritilät. Ulkoseinäelementit voidaan toimittaa myös maalattuina. Lisäksi yhteistyöverkostomme kautta on saatavana perustukset, kattopaketit, ovet ja ikkunat sekä koko paketin asennukset.

Vakiovarusteisiin kuuluvan kaatokuilun lisäksi lisävarusteena on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima kuljettimella varustettuja kaatoaltaita, kuten esimerkiksi yliajettavia malleja. Kuivurin lämmönlähteenä voidaan käyttää öljyuunia, ympäristöystävällistä ja taloudellista biopoltinjärjestelmällä varustettua hakeuunia tai kaasu-uunia.

Automatiikka mahdollistaa etäohjauksen

Lisävarusteiden avulla kuivaamon helppokäyttöinen ohjauskeskus voidaan automatisoida niin, että kuivaamoa voidaan ohjata myös etänä omalta kotikoneelta tai vaikka traktorin hytistä tabletilta. Kuivaamon nykyaikainen teknologia hoitaa tällöin täytön ja tyhjennyksen automaattisesti ja mahdollistaa näin kuivurin jatkuvan käytön.

Kaatoallas, kuivuri ja lajittelutilat voidaan kaikki asentaa pakettikuivaamon sisälle, jolloin viljan käsittelyvaiheet keskittyvät luontevasti saman katon alle. Kuivurimalleissa S3 ja S4 vakiovarusteena olevan levitinlaitteiston ansiosta vilja tasoittuu hyvin ja täyttömäärä on suuri.

Taloudellinen kuivuri kuivaa tehokkaasti myös märkää viljaa. Nykyaikainen kuivausteknologia pitää työympäristön siistinä. Varmatoimisen kuivaamon käyttö on helppoa ja vaivatonta.
Lähetyspaikka: Flow Through, Yläne / Mepu Oy
EAN: 6438313108757
Toimittajan tuotenumero: 106022
Tuotemerkki: Mepu
Linkit: Käyttöohjeet ja varaosakirjat Mepu pakettikuivaamo esite

Mepu pakettikuivaamo

Tuotenumero
501382430