/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Medax Max 6 kg kasvunsääde

Tuotenumero
501778458

Medax Max 6 kg kasvunsääde

Tuotenumero
501778458
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Medax Max on askeleen edellä olevaa uutta kemiaa viljojen kasvunsäätöön. Medax Max sopii kaikille viljalajeille ja on tehokas ratkaisu myös viileisiin oloihin. Medax Max vaikuttaa nopeasti ja pitkäkestoisesti kahden tehoaineensa ansiosta.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:

Medax Max sisältää uutta kemiaa kaikkien viljojen laon torjuntaan ja kasvustorakenteen hallintaan. Tuote on rekisteröity nyt myös heinien siemenviljelykseen sekä ohran ja kevätvehnän jaettu käsittely nyt mahdollista. Tehokas vaikutus perustuu ensisijaisesti proheksadioni-kalsium tehoaineeseen, joka vaikuttaa aktiivisesti kasvissa heti käsittelyn jälkeen. Proheksadioni-kalsium tehoaine toimii erinomaisesti erilaisissa olosuhteissa, myös viileässä eikä vaadi auringonpaistetta. Toisen tehoaineen trineksapakki-etyylin vaikutus alkaa myöhemmin, mikä täydentää tuotteen kokonaisvaltaista vaikutusta.

Aikainen käsittely edistää juuriston kasvua syvemmälle ja laajemmaksi, mikä vähentää juurilakoa sekä parantaa veden- ja ravinteidenottoa. Lisäksi se pysäyttää pääverson kasvua, jolloin sivuversot ehtivät muodostua paremmin ja tasaa niiden kehitystä suhteessa pääversoon. Korrenkasvun alussa tehty käsittely lyhentää tehokkaimmin alimpia aktiivisessa kasvussa olevia solmuvälejä ja kasvattaa korsien soluseinämien paksuutta ja halkaisijaa. Käsittelyn ansiosta kasvustosta tulee selvästi jäykempi ja kimmoisampi ja palautuu pystyasentoon paremmin tuulesta ja sateista huolimatta. Myöhäisellä käsittelyllä lippulehtivaiheen lähellä, vahvistetaan ja lyhennetään viimeisiä aktiivisessa kasvussa olevia ylimpiä solmuvälejä, jolloin saadaan pidettyä kasvuston painopiste alempana ja säilytettyä se paremmin pystyssä.

Vaikutustapa:

Proheksadioni-Ca alkaa vaikuttaa aktiivisessa muodossa heti käsittelyn jälkeen kasvissa. Trineksapakki-etyylin vaikutus voi alkaa viiveellä, mutta se täydentää hieman myöhemmin proheksadioni-Ca:n vaikutusta. Molempien tehoaineiden vaikutustavat ovat systeemisiä.

Käytössä huomioitavaa:

Optimaalinen ajankohta käsittelyllä on aamuauringossa ilman suhteellisen kosteuden ollessa korkea ja lehtien ollessa kuivat. Tee käsittely lämpötilan ollessa vähintään +7 °C ja nousussa, mutta korkeintaan +24 °C:n lämpötilassa.

Käytön rajoitukset:

• Jaettujen käsittelyiden vähimmäisväli on 7 päivää. • Älä ruiskuta korkeissa lämpötiloissa keskellä päivää.

Lähetyspaikka : Pennala 3PL Warehouse
EAN : 4041885025234
Tuotemerkki: Basf
Nimi Koko Julkaistu
Esite 3.4 MB 18.09.2018
Käyttöturvallisuustiedote 335.7 KB 18.09.2018
Tuotteen ominaisuudet