/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Lypsy-Melli lava 50 x 20 kg raekivennäinen

Tuotenumero
944330

Lypsy-Melli lava 50 x 20 kg raekivennäinen

Tuotenumero
944330
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Lypsy-Melli on lypsylehmän kalsiumkivennäinen, jonka kalsiumpitoisuus riittää korkeaankin tuotokseen. Rakeinen kivennäinen sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.
kalsiumkivennäinen lypsäville
magnesium riittää myös laidunruokintaan
helppo syödä, ei mene hukkaan
sopii sisä- ja ulkoruokintaan
sallittu luonnonmukaisessa tuotannossa

Lypsy-Melli on maittava kalsiumkivennäinen lypsylehmille. Poikimisen jälkeen lehmän kalsiumtarve nousee nopeasti tuotoksen myötä. Lypsykauden alussa tärkeintä onkin hyvän ruokahalun ylläpito, jotta kalsiumin ja muiden kivennäisten sekä hivenaineiden saanti turvataan. Kalsiumin ohella kivennäinen sisältää magnesiumia ja natriumia, joten se soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkoruokintaan. Lypsy-Melli sisältää reilusti A-, D- ja E-vitamiinia. Lisäksi siihen on lisätty lehmän tarvitsemat hivenaineet. Rakeinen Lypsy-Melli on erittäin maittava kivennäinen ja siksi sitä on annettava rajoitetusti.

Tuote toimitetaan lavallisena 50 kpl 20 kg säkkejä.

Kalsium 12,5 %
Fosfori 0,2 %
Magnesium 6,5 %
Natrium 7,8 %
CO2 ekv 402 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : lava
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
EAN : 6418363213427
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli