/ Tuotteet
Sis. ALV

Lumi Base kuivikekutteri 20 kg

Tuotenumero
700380142
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Lumi Base on laadukas kotimainen kuivike, joka soveltuu erinomaisesti kerroksellisen eläinkuivikkeen pohjakerrokseksi. Hienojakoinen kuivike on erittäin imukykyistä, ja se on käsitelty pölyämättömäksi. Täydennä kuivikepohja päälliskerrokseksi sopivalla Lumi Shavings -kuivikkeella.

erinomainen pohjakerros
laadukas hienojakoinen koostumus
kotimaiset raaka-aineet
pölyämätön ja hygieeninen
paalikoko 20 kg

Pölkky Lumi Base – erinomainen pohjakerros

Pölkky Lumi Base ja Lumi Shavings -kuivikkeiden avulla on helppo luoda täydellinen, kerroksellinen kuivikepohja eläimille. Lumi Base -kuivike muodostaa erinomaisen pohjakerroksen.

Pölkky Lumi Base vahvistaa leposijan rakennetta ja luo sille vankan perustan. Lumi Base -kuivike asettuu kuin kevyt lumi talliin, ja tarjoaa pehmeän ja mukavan pohjan eläinten lepoa varten.

Laadukkaat kotimaiset raaka-aineet

Lumi Base valmistetaan kestävästi hankitusta pohjoissuomalaisesta männystä ja kuusesta, jotka ovat kasvaneet raikkaassa ja puhtaassa ilmassa tuottaen parhaat antibakteeriset ominaisuudet. Tämä tekee Lumi Basesta parhaan valinnan eläinten hoitoon.

Lumi Base -kuivikkeeseen on huolellisesti seulottu pienen hiukkaskoon (0,5–1,9 mm) lastut. Hienojakoisuus varmistaa kuivikkeen korkean imukyvyn ja pitää eläinten olon mukavana ja kuivana.

Lumi Base on monikäyttöinen tuote, jolla on erinomainen imeyttämiskyky: jopa 370 % painostaan. Se pystyy imeyttämään kaikki nesteet, myös öljyn. 

Ei pölyä

Pölkky Lumi Base on pölytön innovatiivisen pölynpoistoprosessimme ansiosta. Sen ansiosta sekä sinä että eläimesi voitte nauttia puhtaasta ja hygieenisestä ympäristöstä ilman ilmassa leijuvia pölyhiukkasia


Vastuullista tuotantoa

Lumi Base on kääritty paperiin, mikä säästää jopa 5,3 kg muovia lavaa kohden (riippuen paalikoosta)*. Sen lisäksi, että voit tarjota eläimillesi mukavan ja hygieenisen kuivikkeen, teet myös osasi ympäristön hyväksi.


Pölkky Lumi Base -kuivikkeen etuja

  • ensiluokkainen laatu – kevyet ja pienet lastut
  • vastuullisesti hankittua mäntyä ja kuusta Pohjois-Suomesta
  • kuivaamossa kuivattu, erittäin imukykyinen ja luonnostaan bakteeriton pölytön kuivike
  • hygieeninen ja terveellinen – hitaasti kasvavat pohjoisen männyn sydänpuu-uutteet ovat aktiivisia antioksidantteja, ja männystä haihtuvien orgaanisten yhdisteiden on todettu olevan antibakteerisia useita bakteerikantoja vastaan
  • biohajoava, hyvä humuksen lähde maaperään
  • pakattu kierrätettävään paperipakkaukseen

 

*) Perustuu keskimääräiseen muovinkulutukseen samankokoista paalia kohti.

Lähetyspaikka: Flow Through
EAN: 6438079004867
Toimittajan tuotenumero: 6438079004867
Tuotemerkki: Pölkky

Lumi Base kuivikekutteri 20 kg

Tuotenumero
700380142