/ Tuotteet
Sis. ALV

KUHN Primor 5570 M paalisilppuri hinattava

Tuotenumero
700000446
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

KUHN Primor 5570 M on tehokas ja kätevä hinattava paalisilppuri. Paalisilppurin tilavuus on 5,5 m³ ja koneessa ainutlaatuinen POLYDRIVE-käyttömekanismi. Kone on tarkoitettu erityisesti pienitehoisille traktoreille.

Kuhnin paalisilppureiden Primor-mallistossa yhdistyvät helppokäyttöisyys, ajan säästö ja laatu. Koneissa on tehokas POLYDRIVE-järjestelmä, jonka avulla pitkäkuituisenkin rehun jakaminen onnistuu helposti.

POLYDRIVE on hydraulisesti kytkettävä syöttöroottorin käyttöjärjestelmä, jota on turvallista ja joustavaa käyttää. Syöttöroottori ei vaadi suurta käynnistysvoimaa, ja kuljetin pysähtyy heti, kun syöttöroottori kytketään irti. Primor-koneiden avulla kuivikkeet leviävät alueelle tasaisesti, ja eläinten hyvinvointi on taattu.

Suunnittelussa on keskitytty myös monipuolisuuteen, tehokkuuteen ja käyttömukavuuteen.

Primor 5570M hinattavan paalisilppurin ominaisuuksia:

  • Kapasiteetilla säästetään aikaa: kaksi pyöröpaalia halkaisijaltaan korkeintaan 1,80 m tai kolme pyöröpaalia 1,50 metriä, kanttipaalit 2,70 metriä.
  • Syöttöroottorin repimistehoa/ottavuutta voidaan muuttaa paalimateriaalin mukaan syötönohjaussormien asentoa hydraulisesti muuttamalla.
  • Syötönohjaussormien ollessa yläasennossa repijäkela on ottavimmassa asennossa, syöttösormia laskettaessa kelan ottavuus pienenee
  • Kone soveltuu niin kuivitukseen kuin rehunjakoon. Alennusvaihteella lietson nopeus saadaan pudotettua 540 kierroksesta 270 kierrokseen minuutissa, jolloin rehun jakaminen koneen vierelle onnistuu.
  • Primor 5570 M -silppurissa käytössä olevan UNROLL-mekaniikan avulla keskimmäinen paali saadaan nostettua, minkä ansiosta vältetään sen osuminen silputtavaan paaliin. Tämä vähentää koneen tukkeutumisriskiä ja keventää kuljettimen kuormitusta.
  • Helppokäyttöiset sähköiset hallintalaitteet; kompakti laitteisto sopii jokaisen traktorin ohjaamoon.
  • Kone on suunniteltu pitkäikäiseksi: huollosta ja kunnossapidosta on tehty mahdollisimman helppoa.
Lähetyspaikka: Lahti Implement Warehouse, Seinäjoki Implement Warehouse
EAN: 6438457002614
Tuotemerkki: Kuhn
Nimi Koko Julkaistu
KUHN Primor -paalisilppuri esite 4.2 MB 04.12.2023

KUHN Primor 5570 M paalisilppuri hinattava

Tuotenumero
700000446