/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Kinto Plus 10 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
700348249
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Kinto Plus on nestemäinen peittausaine kaikille viljoille, joka vie hyödyt uudelle tasolle!

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:

Kinto Plus on peittausaine, joka vie peittauksen hyödyt uudelle tasolle. Valmisteen kolme tehoainetta muodostavat kattavan ja tehokkaan yhdistelmän maa-ja siemenlevintäisiä tauteja vastaan, tehoten myös itävyyttä alentaviin homeisiin (fusarium). Teho on vakuuttava myös oleellisimpiin nokitauteihin. Viljelijälle suurimmat taloudelliset hyödyt syntyvät pitkästä suoja-ajasta, jonka valmiste antaa kehittyvälle kasvustolle. Tämä hyöty saadaan erityisesti SDHI-ryhmän tehoaine Xemiumin avulla, joka liikkuu uusiin kasvinosiin suojaten niitä taudeilta. Esim. Priaxorin fungisidi sisältää myös Xemiumia, joka voi antaa tämän korrenkasvun alussa ruiskutettaessa, jopa loppukasvukaudeksi riittävän tautisuojan ohralle. 

Kinto Plus lisää todistetusti elinvoimaa oraiden ja juuriston alkukehitykseen. Useissa eri tutkimuksissa on osoitettu Kinto Plus peitatun siemenen lähtevän itämään hyvin sekä kuivissa ja kylmissä tai kuumissakin olosuhteissa verrattuna kilpaileviin ratkaisuihin.


Vaikutustapa ja käyttömäärä:

Xemium ja tritikonatsoli ovat systeemisiä ja kosketusvaikutteisia. Fludioksoniilin teho perustuu kosketusvaikutteisuuteen.

Käyttömäärä kaikille viljoille 1,5 l/tn siemeniä.Käytössä huomioitavaa:

Kinto Plus on vesiohenteinen ja laitteisto voidaan pestä vedellä. Vinkki, siemenen juoksevuus kylvökoneessa parantuu, jos teet peittauksen Kinto Plus 1,5 l + vettä 3,0 l/tn siemeniä. Tahmeiden pölynsidonta-aineiden vaikutus juoksevuuteen pienenee seoksessa. Eli vesioheneinen laimennuksen ja pesun suhteen. Suojattava alle 0°C lämpötiloilta. Huom! Ei saa sekoittaa YaraVita Starphos CMZ- & MnP-tuotteiden, Tracegrown ZM ja ZMC ja Zimaco Pro:n kanssa. Saa sekoittaa YaraVita Mantrac Pro- ja Mancozin tuotteiden kanssa käytettäessä lehtilannoitetta 3l/siementonni.


Käytön rajoitukset:  Pohjavesirajoitus, jätä myös kaivojen ja lähteiden ympärille 30-100m suoja-alue.

Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 4041885252265
Toimittajan tuotenumero: 58159311
Tuotemerkki: Basf
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote 387.4 KB 04.12.2023

Kinto Plus 10 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
700348249