/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Kalsium-Melli TMR 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944122
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Kalsium-Melli TMR sisältää runsaasti kalsiumia. Kalsiumin lisäksi siinä on hyvin imeytyvää magnesiumia. Jauhemainen täyskivennäinen sisältää nyt entistä enemmän hivenaineita ja vitamiineja.
maidontuotanoon tarvittavaa kalsiumia
magnesium riittää laiduntavillekin
D-vitamiini tehostaa kalsiumin imeytymistä
jauhe sekoittuu tasaisesti appeeseen
sopii luonnonmukaiseen tuotantoon

Kalsium-Melli TMR sekoitetaan appeen joukkoon. Jauhemainen olomuoto turvaa tasaisen sekoittumisen appeeseen. Täyskivennäisenä sitä voidaan pitää vapaasti tarjolla lypsäville lehmille, eikä liikasyönnistä ole pelkoa. Sitä voidaan antaa myös erikseen säilörehun päälle ”top dressing”- menetelmällä. Automaatilla annostellen lypsävien lehmien päiväannos riippuu perusruokinnasta. Vilja-tiivisteruokinnalla se on keskimäärin hiukan yli 200 grammaa eläintä kohden päivässä. Kivennäinen sopii sekä sisä- että ulkoruokintaan. Kalsium-Melli TMR sopii myös hiehoille ja lihanaudoille.

Kalsium 21,0 %
Magnesium 6,5 %
Natrium 10,7 %
CO2 ekv 292 g/kg
Olomuoto: Jauhe
Pakkaustyyppi: suursäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu: Kyllä
EAN: 6418363213458
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi: Kivennäisrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli
Tuotteen ominaisuudet

Kalsium-Melli TMR 1000 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
944122