/ Tuotteet
Sis. ALV:n

HokoEx 5kg tuholaisten torjunta-aine

Tuotenumero
700262128
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
HokoEx on raemainen valmiste kärpästen toukkien torjuntaan lantaloissa ja vasikkakarsinoissa.
HokoEx on raemainen valmiste kärpästen toukkien torjuntaan lantaloissa ja vasikkakarsinoissa. HokoEx:n tehoaine syromatsiini on erittäin tehokas kärpästen toukka-asteita vastaan, mutta silti turvallinen kotieläimille. Pari-kolme käsittelykertaa kesässä on yleensä riittävä määrä. Paras teho sadaan kun HokoEx käytetään yhdessä muiden kärpästen torjuntaan käytettyjen tuotteiden, kuten aerosolien ja ruiskutteiden kanssa. HOkoEx on pakattu kätevään muovisankoon.

Vaikutustapa:
HokoEx:n tehoaine syromatsiini estää kärpästen kitiinisynteesin ja näin ollen kärpäsen ulkoisen suojakuoren kehityksen. Kitiinisynteesiä ei esiinny selkärankaisilla, kuten kotieläimillä.

Käytössä huomioitavaa:
HokoEx voidaan annostella suoraan rakeina kostean tai nestemmäisen lannan sekaan. Jos lanta on kuivaa, HokoEx voidaan ensin liottaa veteen ja käyttää annosteluun esim. kastelukannua. HokoEx annostellaan 250g / 10 neliömetriä levitystavasta riippumatta. Uusintakäsittely tarvitaan useimmiten aikaisintaan 6 viikon kuluttua. Paras hyöty saadaan kun HokoEx levitetään muutamia päiviä lannan poistamisen jälkeen, ennen kuin uutta lantaa on kertynyt kovin runsaasti. HokoEx voidaan käyttää kaikissa kotieläinrakennuksissa, mukaan lukien nauta, hevoset, sika, siipikarja, lampaat. Eläimiä ei ole tarpeen poistaa käsittelyn ajaksi.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.
Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 7640123507555
Linkit: Toimittajan kotisivu
Nimi Koko Julkaistu
Safety Data Sheet 90.3 KB 04.12.2023

HokoEx 5kg tuholaisten torjunta-aine

Tuotenumero
700262128