/ Tuotteet
Sis. ALV

Hakki Pilke Raven 33 klapikone mobiilimalli

Tuotenumero
700380280
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Hakki Pilke -mobiiliklapikone kulkee helposti sinne missä sitä tarvitaan. Mobiilivarustellut klapikoneet on asennettu kiinteästi vetoaisalla, pyörillä ja valoilla varustettuun tukevaan kuljetusalustaan, joka mahdollistaa koneen helpon ja kevyen kuljetuksen pilkottavien puiden luokse. 

puunnostin helpottaa työntekoa
kätevästi kuljetusasentoon
kone kulkee helposti mukana
valmiiksi katsastettu

Hakki Pilke -mobiiliklapikone kulkee helposti sinne, missä sitä tarvitaan

Hakki Pilkkeen mobiilivarustellut klapikoneet on asennettu kiinteästi vetoaisalla, pyörillä ja valoilla varustettuun tukevaan kuljetusalustaan, joka mahdollistaa koneen helpon ja kevyen kuljetuksen pilkottavien puiden luokse. Kuljetettava klapikone sopii helpon liikuteltavuutensa ansiosta erinomaisesti vuokrakoneeksi, mökille, tai yhteiskäyttöön naapuruston kesken.

Kaikkien mobiilimallien vakiovarusteisiin kuuluu hydraulikäyttöinen vahva puunnostin ja tukeva työskentelyalusta. Mobiilikoneiden voimanlähteinä toimivat tehokkaat ja varmatoimiset Hondan valmistamat polttomoottorit, jotka käynnistyvät sähköisen starttinsa ansiosta helposti kovemmillakin pakkasilla. Mobiilikoneet toimitetaan valmiiksi katsastettuna ja tieliikennekelpoisina.

Hakki Pilke Raven 33 on helppokäyttöinen ja varmatoiminen klapikone. Koneen suoraohjattu hydrauliikka mahdollistaa yhtäaikaiset toiminnot kevyillä kammen liikkeillä, ja vähäinen huollontarve tekee koneen käytöstä kustannustehokasta. Ravenissa ei ole lainkaan kiilahihnoja. Toimintaan kytketty, kaasujousilla kevennetty yksiosainen suoja lisää käyttäjän turvallisuutta ja mahdollistaa helpon teräketjun huollon. Raven 33:ssa on vakiona mattosyöttö ja sivusuunnassa kääntyvä hydraulinen poistokuljetin.

Mobiilimalleissa on vakiovarusteena puunnostin, joka helpottaa puiden nostamista maasta syöttökuljettimelle. Sen avulla voit nostaa useamman puun kerrallaan ja isommatkin puut liikkuvat helposti ja kätevästi. Kone on helppo laittaa kuljetusasentoon ja käyttöasentoon. Tukevat pyörät ja tukijalat pitävät koneen vakaana työskentelyn aikana. Kone on helppo kiinnittää auton vetokoukkuun. Valoilla ja rekisteröinnillä varustettu mobiilimalli on tieliikennekelpoinen kaikissa Euroopan maissa.

Mobiilikoneet myydään valmiiksi rekisteröityinä O-luokan hinattavina laitteina.

Tekniset tiedot Raven 33 Mobile

  • maks. puun halkaisija: 330 mm
  • maks. katkaisupituus: 500 mm
  • suurin halkaisuvoima: 6 t
  • voimanlähde: bensiinimoottori
  • puunnostin: vakiovaruste


Mitat kuljetusasennossa

  • korkeus: 3 066 mm
  • pituus 4 070 mm
  • leveys 1 646 mm
  • paino 1 150 kg
Lähetyspaikka: Direct delivery, Haapajärvi / Maaselän Kone Oy
EAN: 6438363012981
Tuotemerkki: Hakki Pilke
Nimi Koko Julkaistu
Esite Hakki Pilke -mobiilimallit 820.7 KB 12.02.2024

Hakki Pilke Raven 33 klapikone mobiilimalli

Tuotenumero
700380280