/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Eastman Stabilizer Pig Na 200l Tynnyri

Tuotenumero
501086832
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Eastman Stabilizer Pig Na on happosäilöntäaine, joka hillitsee luotettavasti sikojen liemirehun pilaantumista ja pidentää valmiin liemirehun käyttöaikaa.
Eastman Stabilizer Pig Na laskee liemirehun pH-arvon välille 4,2–4,5, jolloin eläinten terveydelle haitallisten bakteerien kasvu ja liemirehun virhekäyminen estyvät. Stabiler Pig Na:n uudistuneessa koostumuksessa hapon luonnetta pehmittää natriumformiaatti ammoniumformiaatin sijaan.

Eastman Stabilizer Pig Na on liemirehulle tarkoitettu muurahaishapon ja maitohapon seos kaikille ikäryhmille. Se torjuu tehokkaasti gram-negatiivisia bakteereja ja aktivoi ruuansulatusentyymien toimintaa. Maitohappo pehmentää makua ja vaikuttaa pidempään sian ruuansulatuskanavassa kuin nopeasti imeytyvä muurahaishappo. Oikea käyttömäärä tulee varmistaa mittaamalla liemirehun pH.

Huom. Käyttömäärää voidaan lisätä 1,5 litraan/liemirehutonni, jos virhekäymisen riski on kohonnut. Yli 2 litraa/liemirehutonni käyttömääriä ei suositella, sillä rehun maittavuus voi heiketä.

Koostumus:
• muurahaishappo 49 %
• natriumformiaatti * 4 %
• maitohappo 26 %

*Formiaatit ovat muurahaishapon suoloja, jotka vähentävät hapon syövyttävyyttä.

Tuotetta on saatavilla 200 litran tynnyrissä, 1000 litran IBC-kontissa ja irtotoimituksena suoraan tilalle.
Lähetyspaikka: Flow Through
EAN: 6405422844920
Toimittajan tuotenumero: P515691A
Tuotemerkki: Aiv

Eastman Stabilizer Pig Na 200l Tynnyri

Tuotenumero
501086832