/ Tuotteet
Sis. ALV

Butisan Top 5l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
500787518
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Butisan Top rikkakasvien torjuntaan syys- ja kevätöljykasveilta. Erinomainen teho mm. peltomataraan, pihatähtimöön, keväällä itävään saunakukkaan, peippiin ja linnunkaaliin. Tuotteella on laaja käyttöajankohta.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
Tuotekuvaus:
Rikkakasvien torjuntaan rypsiltä ja rapsilta. Tehoaa sekä leveälehtisiin että heinämäisiin rikkakasveihin. Leveälehtisistä rikkakasveista tehoaa erittäin hyvin mm. keväällä itäviin saunakukkiin, pihasaunioon, pihatähtimöön ja mataraan. Heinämäisistä rikkakasveista hyvä teho mm. luohoon, rikkapuntarpäähän ja kylänurmikkaan.

Vaikutustapa:
Vaikuttaa pääasiallisesti systeemisesti maan kautta, mutta tehoaa myös lehtien kautta rikkakasvien ollessa pieniä. Muodostaa maanpintaan kerroksen, johon kasvaessaan rikkakasvit kuolevat. Runsasmultaisilla mailla maavaikutus on heikompi, tällöin valmiste kannattaa ruiskuttaa vasta myöhemmin, jo itäneille rikkakasveille.

Käytössä huomioitavaa:
Paras teho maan ollessa kostea. Maan tasainen mururakenne edesauttaa maavaikutuksen tehoa. Tehoaa parhaiten rikkakasvin varhaisessa kehitysvaiheessa, jossa on enintään 1–2 kasvulehteä. Mikäli ruiskutus tehdään myöhemmin, teho heikkenee nopeasti. Matalin annos keveillä ja/tai vähämultaisilla mailla, korkein annos raskaammilla ja/tai multavilla mailla. Maan korkea humuspitoisuus heikentää maavaikutusta. Teho maavaikutteisesti on heikko kuivissa olosuhteissa, lehdille ruiskutettuna torjuttava viimeistään 2-lehtiasteella.

Käytön rajoitukset:
Käyttö on sallittu vain joka kolmas vuosi samalla kasvulohkolla.
Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 4014348673723,4014348673730
Tuotemerkki: Basf
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote Butisan Top 357.2 KB 04.12.2023

Butisan Top 5l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
500787518