/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Black Horse D3-vitamiini 600 g

Tuotenumero
501450574
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Black Horse D3 on täydennysrehu hevosille. Tuote on suunniteltu korvaamaan perusrehujen kuten säilöheinän alhaista D-vitamiinipitoisuutta.

Black Horse D3-vitamiini soveltuu myös käytettäväksi D-vitamiinin lähteenä hevosille, jotka eivät saa riittävästi auringonvaloa (loimitus).

D3-vitamiinia muodostuu hevosen iholla auringonvalon vaikutuksesta, ja sitä varastoituu elimistön tarpeisiin jopa useiksi kuukausiksi. D-vitamiinia saadaan myös esim. auringossa kuivatusta heinästä ja kaupallisista rehuvalmisteista.

D-vitamiinia tarvitaan luuston muodostumisessa sekä kalsiumin ja fosforin aineenvaihdunnassa. D-vitamiinin puutteessa kalsium ei imeydy kunnolla suolistosta, minkä seurauksena luuston normaali kehitys ja toiminta estyvät. Rehun runsas kalsiumin (kalkin) määrä pahentaa puutosoireita.

On tärkeää huolehtia, että hevoselle ei syötetä useita D-vitamiinia sisältäviä valmisteita samanaikaisesti. Yliannos saattaa aiheuttaa myrkytyksen. Turvallisena D3-vitamiinin saantirajana voidaan pitää aikuisella hevosella n. 3000 ky/vrk.


Koostumus: ohrajauho.


Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini: 1000 ky/IE/IU / 10 g

100 000 ky/IE/IU / 1 kg

Käytössä huomioitavaa:

  • annostusta ei saa ylittää
  • kuuriluontoiseen käyttöön (pimeänä vuodenaikana)
  • käyttö yhdessä D2-vitamiinia sisältävien valmisteiden kanssa on kielletty
Lähetyspaikka: Direct delivery, Flow Through
EAN: 6416225006002
Toimittajan tuotenumero: 50692
Tuotemerkki: Black Horse

Black Horse D3-vitamiini 600 g

Tuotenumero
501450574