/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Amino-Maituri 30 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
901171

Amino-Maituri 30 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
901171
Amino-Maituri 30 on monipuolinen tiiviste, joka sopii kotoisen viljan ja säilörehun täydentäjäksi. Erityisesti se sopii valkuaisköyhän säilörehun rinnalle appeeseen.
valkuaisköyhän säilörehun rinnalle
propyleeniglykolia ja suojattua rasvaa
orgaanisia hivenaineita: Se, Zn, Cu ja Mn
edistää hedelmällisyyttä ja sorkkaterveyttä
mureisena sopii appeeseen

Amino-Maituri 30 tiivisteen avulla ruokintaan saadaan energiaa eri lähteistä ja lisäksi hyvin sulavaa ohitusvalkuaista rypsirouheesta. Ruokinnan valkuaistaso saadaan helposti kohdalleen. Mureisen olomuotonsa ansiosta se sekoittuu tasaisesti appeeseen.

Amino-Maituri 30-tiivisteeseen on lisätty orgaanisia hivenaineita ja biotiinia, jotka edistävät esimerkiksi sorkkaterveyttä ja vähentävät tulehdusten riskiä. Lisäksi niillä on edullinen vaikutus hedelmällisyyteen. Kuten kaikkien Maituri-rehujen, niin myös Amino-Maituri 30 tiivisteen sisältö on suunniteltu edistämään lehmien kestävävyyttä ja korkeaa elinikäistuotosta.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 30,2 %
Energia 12,7 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,8 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 568 g/kg
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Ylivieska
EAN : 6418363001376
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Amino-Maituri 30 on lypsylehmien puolitiivistetyyppinen täydennysrehu. Väkirehuannos 0,3-0,4 kg/kg maitoa, tästä 30-60 % on puolitiivistettä.
Tuotteen ominaisuudet