Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Amino-Maituri 30 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
901171

Amino-Maituri 30 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
901171
Amino-Maituri 30 on monipuolinen tiiviste, joka sopii kotoisen viljan ja säilörehun täydentäjäksi. Erityisesti se sopii valkuaisköyhän säilörehun rinnalle appeeseen.
valkuaisköyhän säilörehun rinnalle
propyleeniglykolia ja suojattua rasvaa
orgaanisia hivenaineita: Se, Zn, Cu ja Mn
edistää hedelmällisyyttä ja sorkkaterveyttä
mureisena sopii appeeseen
Amino-Maituri 30 tiivisteen avulla ruokintaan saadaan energiaa eri lähteistä ja lisäksi hyvin sulavaa ohitusvalkuaista rypsirouheesta. Ruokinnan valkuaistaso saadaan helposti kohdalleen. Mureisen olomuotonsa ansiosta se sekoittuu tasaisesti appeeseen. Amino-Maituri 30-tiivisteeseen on lisätty orgaanisia hivenaineita ja biotiinia, jotka edistävät esimerkiksi sorkkaterveyttä ja vähentävät tulehdusten riskiä. Lisäksi niillä on edullinen vaikutus hedelmällisyyteen. Kuten kaikkien Maituri-rehujen, niin myös Amino-Maituri 30 tiivisteen sisältö on suunniteltu edistämään lehmien kestävävyyttä ja korkeaa elinikäistuotosta.
Raakavalkuainen % kuiva-aineessa 30.2 %
Energia /ka 12.7 MJ/kg ka
Kalsium 0.7 %
Fosfori 0.8 %
Magnesium 0.4 %
Natrium 0.4 %
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Ylivieska
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Koostumus : Rypsirouhe, Vehnä, Ohra, Juurikasmelassi, Vehnälese, Suojattu rasva, Vehnärehujauho, Propyleeniglykoli, Kuorittu kaura, Melassileike, Natriumkloridi, Natriumvetykarbonaatti, Orgaaninen hiven-vitamiiniesiseos, Magnesiumoksidi, Biotiiniesiseos, Orgaaninen seleeniesiseos
Käyttöohjeet : Amino-Maituri 30 on lypsylehmien puolitiivistetyyppinen täydennysrehu. Väkirehuannos 0,3-0,4 kg/kg maitoa, tästä 30-60 % on puolitiivistettä.