Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Amino-Maituri 10 000 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
901101

Amino-Maituri 10 000 mure irto valkuaisrehu

Tuotenumero
901101
Maittava Amino-Maituri 10000 on tehokas vaihtoehto täydentämään kotoista viljaa. Puolitiivisteestä lehmä saa runsaasti energiaa maidontuotantoon ja ylläpitoon. Lisäksi kuntoluokka pysyy hyvällä tasolla.
tehoenergiaa korkeaan maitotuotokseen
orgaanisia hivenaineita: Se, Zn, Cu ja Mn
edistää hedelmällisyyttä ja sorkkaterveyttä
biotiinia ja propyleeniglykolia
mureisena sekoittuu tasaisesti appeeseen
Amino-Maituri 10000 puolitiivisteessä on monipuolinen energia ja valkuaiskoostumus. Negatiivista energiatasetta pienentää propyleeniglykoli ja suojattu rasva. Lämpökäsitelty rypsirouhe nostaa ruokinnan OIV-tasoa tehokkaasti. Amino-Maituri 10000 täydennysrehuun on lisätty orgaanisia hivenaineita ja biotiinia, jotka edistävät mm. sorkkaterveyttä ja vähentävät tulehdusten riskiä. Lisäksi niillä on edullinen vaikutus hedelmällisyyteen. Amino-Maituri 10000 tähtää lypsylehmien parempaan kestävyyteen ja korkeaan elinikäistuotokseen. Elinvoimaisiet ja aktiiviset lehmät säästävät myös työtä.
Raakavalkuainen % kuiva-aineessa 26.3 %
Energia /ka 12.7 MJ/kg ka
Kalsium 0.7 %
Fosfori 0.8 %
Magnesium 0.4 %
Natrium 0.4 %
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Ylivieska
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Koostumus : Rypsirouhe, Ohra, Vehnä, Vehnälese, Vehnärehujauho, Kuorittu kaura, Juurikasmelassi, Melassileike, Suojattu rasva, Propyleeniglykoli, Natriumkloridi, Natriumvetykarbonaatti, Kalsiumkarbonaatti, Orgaaninen hiven-vitamiiniesiseos, Magnesiumoksidi, Biotiiniesiseos, Orgaaninen seleeniesiseos
Käyttöohjeet : Amino-Maituri 10000 on lypsylehmien puolitiivistetyyppinen täydennysrehu. Väkirehuannos 0,3-0,4 kg/kg maitoa, tästä 30-60 % puolitiivistettä.