/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Zypar 5 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
501770047

Zypar 5 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
501770047
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Zypar on leveälehtisten rikkakasvien torjunta-aine syys- ja kevätvehnälle, syys- ja kevätohralle, rukiille ja ruisvehnälle. Zypar sisältää täysin uutta Arylex-tehoainetta, jonka teho näkyy nopeasti. Nyt myös kauralle!
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:

ZyparTM sisältää täysin uutta Arylex-tehoainetta sekä florasulaamia. Zyparin tehoaineet takaavat ainutlaatuisen laajan tehon merkittävimpiin rikkakasveihin kuten mataraan, saunakukkaan, jauhosavikkaan, pihatähtimöön, peippiin, pillikkeeseen, emäkkiin sekä moniin muihin. Zypar ehkäisee pienannosaineille kestävien rikkakasvikantojen muodostumista. Lämpötilalla ja ilmankosteudella ei ole merkittävää vaikutusta tuotteen tehoon (tehoaa jo + 2°C) ja teho herkimpiin lajeihin on nähtävissä jo vuorokauden kuluttua käsittelystä.

Vaikutustapa:

Zypar on lehtivaikutteinen aine ja se sisältää kahdella eri vaikutustavalla vaikuttavia tehoaineita. Florasulaami on B-ryhmään kuuluva ja Arylex O-ryhmään kuuluva synteettinen auksiini, joka liikkuu systeemisesti kasvissa. Arylexin ansiosta tuote ehkäisee laajasti pienannosaineresistenssin kehittymistä ja teho näkyy nopeasti useimmissa rikkakasveissa.

Käytössä huomioitavaa:

Normaali käyttömäärä on 0,75 l/ha. Alinta 0,5 l/ha käyttömäärää voidaan käyttää vain tankkiseoksissa toisten rikkakasvien torjunta-aineiden kanssa tai hyvin aikaisissa ruiskutuksissa rikkakasvien ollessa pieniä. Kauralla suurin sallittu käyttömäärä on 0,5 l/ha, jolloin suositellaan tankkiseosta: Zypar 0,5 l/ha + Express 12 g/ha + kiinnite tehon varmistamiseksi. Torjuttaessa pienannosaineille kestäviä rikkakasveja ruiskutus tulee tehdä rikkakasvien ollessa pieniä ja 1 l/ha käyttömäärällä (ei kaura). Suurinta 1 l/ha annosta käytetään lisäksi myöhäisissä ruiskutuksissa (ei kaura), kun rikkakasvit ovat suuria. Zypar on hyvin joustava tankkiseosten suhteen ja se voidaan sekoittaa useimpien rikkakasvi-, tuholais- ja tautiaineiden sekä kasvunsääteiden ja hivenlannoitteiden kanssa. Se voidaan sekoittaa esim. hukkakaurantorjunta-aine Swipe:n kanssa. Hajoaa nopeasti maassa ja kasvisolukossa mahdollistaen joustavan viljelykierron.

Käytön rajoitukset:

Vesistöihin rajoittuvilla alueilla traktoriruiskulla ruiskutettaessa on jätettävä vesieliöiden suojelemiseksi 10 metrin suojaetäisyys vesistöihin.

Lähetyspaikka : Pennala 3PL Warehouse
EAN : 3362130154853
Toimittajan tuotenumero : 99041925
Tuotemerkki: Dow Agrosciences