/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Zorvec Endavia 5 l kasvitautien torjunta

Tuotenumero
700378000
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Kahden tehoaineen uutuus perunaruton torjuntaan.

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:

Zorvec Endavia on uuden tehoaineen sisältävä valmiste perunaruton torjuntaan ja resistenssin hallintaan. Riippumattomissa Euroblight:n kokeissa Zorvec Endavia on ollut ylivoimaisesti tehokkain valmiste perunaruton torjunnassa. Zorvec Endavia tehoaa perunaruttoon sen elinkaaren kaikissa vaiheissa tarjoten pitkän suojan perunaruttoa vastaan. Valmiste suojaa tehokkaasti myös uutta kasvua liikkumalla kasvissa ylöspäin sekä lehden laajentuessa. Zorvec Endavia suojaa myös lehtiä, joka ovat käsittelyhetkellä alle 20 % niiden lopullisesta koosta. Zorvec Endavialla on myös hyvä teho varsiruttoa vastaan, mutta ei tehoa mukularuttoon. Zorvec Endaviaa suositellaan ruiskutusohjelmassa 2. tai 3. ruiskutukseen. Zorvec Endavia pitää kasvuston puhtaana ja mahdollistaa näin maksimaalisen sadon.


Vaikutustapa:

Zorvec Endavia tehoaa sekä systeemisesti että translaminaarisesti. Tehoaine kulkeutuu lehden läpi sekä lehdessä suojaten uutta kasvua. Zorvec Endavia suojaa uutta kasvua ja lehtiä, jotka eivät ole vielä ruiskutushetkellä täydessä laajuudessaan.


Käytössä huomioitavaa:

Zorvec Endavian käyttömäärä on 0,4 l/ha. Zorvec Endaviaa voidaan käyttää enintään 1/3:ssa perunaruttoruiskutuksista (esim. kaksi kuudesta ruiskutuksesta). Zorvec Endaviaa suositellaan käytettäväksi 10 vuorokauden välein, mutta kovassa tautipaineessa suositellaan käytettäväksi 7 vrk:n välein. Paras torjunnan aloitusajankohta on ruiskuttaa ennakoivasti ennen tauti-infektion alkua. Zorvec Endaviaa tulee käyttää ennakoivaan perunaruton torjuntaan hyvissä kasvuolosuhteissa. Vältä ruiskuttamasta stressaantuneeseen kasvustoon. Zorvec Endaviaa tulee käyttää viimeistään 7 vrk:tta ennen sadonkorjuuta. Sateenkesto 20 min.


Käytön rajoitukset:

Ei saa käyttää pohjavesialueilla. Varoaika 7 vrk. Vesistöihin rajoittuvilla alueilla ruiskutettaessa on jätettävä vesieliöiden suojelemiseksi 3 metrin suojaetäisyys vesistöihin.

Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 3576960072472
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote Zorvec Endavia 482 KB 04.12.2023

Zorvec Endavia 5 l kasvitautien torjunta

Tuotenumero
700378000