/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Zimaco-PRO 10 l lehtilannoite

Tuotenumero
700377789

Zimaco-PRO 10 l lehtilannoite

Tuotenumero
700377789
Pre season sale
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Zimaco-PRO on ekologinen ja tehokas lehtilannoite, jota voidaan käyttää kaikille viljelykasveille, etenkin viljoille ja nurmelle

Ominaisuudet:

Zimaco-PRO on premium-lehtilannoite, joka on valmistettu alkaliparistoista erotellusta ja puhdistetusta sinkistä ja mangaanista sekä kierrätetystä kuparista. Tuote on kelatoitu biohajoavalla IDHA:lla, joka parantaa sen imeytyvyyttä, säilyvyyttä ja tankkisekoitettavuutta. Zimaco-PRO on 100% vesiliukoinen lehtilannoite, joka sisältää rikkiä ja imeytyy yhdistetyn kelaatti- ja sulfaattikoostumuksensa johdosta erittäin tehokkaasti kasvin rakenteisiin. Zimaco-PRO soveltuu myös hyvin siementen peittaukseen. Lehtilannoitus on tehokas tapa korjata kasvien hivenravinnepuutoksia ja parantaa kasvin elinvoimaa ja satoisuutta. Zimaco-PROn sisältämällä mangaanilla on myös kasvin talvensietokykyä parantavia vaikutuksia, joten sitä voidaan käyttää myös vahvistamaan satoa ruiskuttamalla sitä syyssadoille ennen talvehtimista. Ainesosista kupari on erityisen hyvä kauralle ja ohralle, jotka tarvitsevat kuparia jyvänmuodostuksessa. Kun kasvin aineenvaihdunta paranee sinkki-, mangaani- ja kuparilisäyksen myötä, kasvi pystyy hyödyntämään myös maaperän NPK-lannoitteita tehokkaammin, tarjoten kasville hyvät edellytykset tasapainoiselle lannoitukselle. Käyttö luomuviljelyssä/luonnonmukaisessa tuotannossa sallittu.

Ravinnepitoisuus:

Zn 25 g/l

Mn 28 g/l

Cu 9 g/l

S 40 g/l

N 92 g/l

Käyttömäärä:

1-1,5 litraa Zimaco-PROta sekoitettuna 200 litraan

vettä per hehtaari.

Käytössä huomioitavaa:

Zimaco-PRO on täysin vesiliukoinen kelatoitu liuos, joka ei sisällä lainkaan kiintoaineita, ja yhdistää kelaatin ja sulfaatin hyvät puolet. Liuos on helppo kaataa, annostella ja ruiskuttaa ja se ei tuki ruiskutussuuttimia tai suodattimia. Ruiskutuslaitteisto on helppo pestä huuhtelemalla käytön jälkeen. Tuotetta voidaan myös sekoittaa hyvin useimpien kasvinsuojeluaineiden ja torjunta- aineiden kanssa. Suojattava jäätymiseltä ja korkeilta lämpötiloilta. Tankkiseoksissa ei saa ylittää 2l/ha MCPA:n määrää.

Pakkauskoko: 10l

Lähetyspaikka : Pennala 3PL Warehouse
EAN : 6430075000577
Tuotemerkki: Nordisk Alkali
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote 380.7 KB 23.12.2021