/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

X-Zelit 15 kg

Tuotenumero
971550

X-Zelit 15 kg

Tuotenumero
971550
-
+
Lataa...
X-Zelit on umpilehmän erikoistuote piilevän ja akuutin poikimahalvausriskin alentamiseen. Tuote edistää lehmän terveyttä stimuloimalla lehmän omaa luonnollista kykyä säännöstellä veren kalsiumpitoisuutta.
kalsiumin aineenvaihdunta tehostuu
riski poikimahalvaukseen pienenee
vaikuttaa positiivisesti maitotuotokseen
kulutus yhteensä 7 kg per lehmä
annostus lopetetaan heti poikimisen jälkeen

X-Zelit sisältää 80 % synteettistä zeoliittia, joka sitoo tehokkaasti lehmän suoliston ruokasulasta kalsiumia, jonka seurauksena eläimen oma hormonitoiminta aktivoituu. Umpikaudella kalsiumin saanti tulisi olla alle 20 g/pv ennen poikimista. Käytännössä umpikauden rehuannoksen kalsiumpitoisuuden alentaminen tarpeeksi alas on vaikeaa. X-Zelit auttaa kalsiumin sitomisessa.

X-Zelitiä annetaan lehmälle kaksi viikkoa ennen poikimista 0,5 kg/pv/umpilehmä muuhun rehuun sekoitettuna. Annostus lopetetaan heti poikimisen jälkeen. Kun lehmän oma hormonitoiminta on saatu aktivoitua, seurauksena on kalsiumin aineenvaihdunnan ja imeytymisen tehostuminen. X-Zelitin teho poikimahalvauksen ja piilevän poikimahalvauksen esiintyvyyteen on huomattava. Tuote vaikuttaa positiivisesti myös maitotuotokseen, maidon solujen määrään, hedelmällisyyteen ja lehmän kestävyyteen.

Käyttöohjeet : 500 g/pv/lehmä 2 viikkoa ennen poikimista. Maittavuus paranee, kun annos sekoitetaan muun rehun joukkoon. Annostus lopetetaan heti, kun lehmä on poikinut.
Olomuoto : Murumainen
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363071553
Tuotteen ominaisuudet