Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Vita-Melli Se-E 20 kg

Tuotenumero
924290

Vita-Melli Se-E 20 kg

Tuotenumero
924290
-
+
Lataa...
Vita-Melli Se-E on poikivan ja heruvan lehmän tehokas vitamiinipaketti ja erinomainen yleisvitamiini. Se varmistaa E-vitamiinin saannin myös uuden tai tuoresäilötyn viljan kanssa.
erittäin korkea E-vitamiinitaso
kaikki seleeni orgaanista
edistää vastustuskykyä
vähentää tulehdusriskiä
uuden / tuoresäilötyn viljan oheen
Lehmän vastustuskyky alenee poikimisen aikoihin noin puoleen normaalista. Vita-Melli Se-E edistää eläimen hyvinvointia tehostamalla lehmän vastustuskykyä. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia ja seleeniä, joka on täysin peräisin orgaanisesta lähteestä. Lisäksi vitamiinivalmiste sisältää A- ja D-vitamiinia. Orgaaninen seleeni on turvallista käyttää ja eläin voi hyödyntää lihaskudokseen varastoituneen seleenin myöhemmin, jos seleenin saanti on niukkaa. Riittävä E-vitamiiniruokinta ummessaolo- ja lypsykaudella parantaa lehmän stressinsieto- ja vähentää utaretulehduksen riskiä. Sekä E-vitamiini että seleeni ovat antioksidantteja, jotka vaikuttavat positiivisesti vastustuskykyyn ja lisääntymistoimintoihin. Sopii myös luomutuotantoon.
Kalsium 0.5 %
Fosfori 0.35 %
Magnesium 0.2 %
Natrium 0.1 %
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
Lisätietoa : 16742
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Vita-Melli Se E on E-vitamiinia ja orgaanista seleeniä sisältävä vitamiinitäydennysrehu. Umpikauden lehmille 200 g/pv. Lypsäville lehmille 50-100 g/pv. Muille eläimille tarpeen mukaan 25-100 g/pv.