/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Vita-Melli Se-E rae 20 kg vitamiinilisä

Tuotenumero
924290
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Vita-Melli Se-E on poikivan ja heruvan lehmän tehokas vitamiinipaketti ja erinomainen yleisvitamiini. Se varmistaa E-vitamiinin saannin myös uuden tai tuoresäilötyn viljan kanssa.
erittäin korkea E-vitamiinitaso
kaikki seleeni orgaanista
edistää vastustuskykyä
vähentää tulehdusriskiä
uuden / tuoresäilötyn viljan oheen

Lehmän vastustuskyky alenee poikimisen aikoihin noin puoleen normaalista. Vita-Melli Se-E edistää eläimen hyvinvointia tehostamalla lehmän vastustuskykyä. Se sisältää runsaasti E-vitamiinia (5000 mg/kg) ja seleeniä (10 mg/kg), joka on täysin orgaanisesta lähteestä peräisin Lisäksi vitamiinivalmiste sisältää A- ja D-vitamiinia. Orgaaninen seleeni on turvallista käyttää ja eläin voi hyödyntää lihaskudokseen varastoituneen seleenin myöhemmin, jos seleenin saanti on niukkaa. Riittävä E-vitamiiniruokinta ummessaolo- ja lypsykaudella parantaa lehmän stressinsieto- ja vähentää utaretulehduksen riskiä. Sekä E-vitamiini että seleeni ovat antioksidantteja, jotka vaikuttavat positiivisesti vastustuskykyyn ja lisääntymistoimintoihin.

Kalsium 0,5 %
Fosfori 0,4 %
Magnesium 0,2 %
Natrium 0,1 %
CO2 ekv 473 g/kg
Olomuoto: Rae
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN: 6418363014789
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi: Täydennysrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli

Vita-Melli Se-E rae 20 kg vitamiinilisä

Tuotenumero
924290