/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Vasikan Herkku Mysli 25 kg vasikan starterrehu -25% (Erä, parasta ennen 6.12.21)

Tuotenumero
972027

Vasikan Herkku Mysli 25 kg vasikan starterrehu -25% (Erä, parasta ennen 6.12.21)

Tuotenumero
972027
-
+
Lataa...
Vasikan Herkku Mysli on maittava startteri vasikalle. Myslimäinen olomuoto edistää pötsipapillien kehittymistä, stimuloi pötsin seinämän lihaksia ja kasvattaa pötsin imeytymispinta-alaa pötsissä. Huom! Tarjouserä, tuotteen parasta ennen päivä 6.12.2021. Alennus lasketaan kassalla.
hyvin sulava, kypsennetty starteri
vasikat syövät halukkaasti
kehittää toimivan pötsin
helpottaa vasikan ruokintaa
ei sisällä soijaa

Vasikan Herkku Mysli sisältää kypsennettyä maissia ja ohraa sekä monipuolisen valkuaispohjan. Mysli sisältää myös hyvää tekevää pellavansiementä, sinimailasta ja maittavuutta lisäävää ruokomelassia. Siinä on myös mannaanioligosakkaridia, jonka on todettu vähentävän vasikoiden ripuliongelmia. Rehua kannattaa antaa usein pieniä määriä kerrallaan, jolloin rehu pysyy raikkaana ja hyvän makuisena.

Toisen elinkuukauden aikana Vasikan Herkku Mysli voidaan haluttaessa korvata vähitellen rakeisella Pikku-Mullin Herkulla, jota annetaan ennen ja jälkeen vieroituksen. Juotto voidaan lopettaa, kun vasikka syö Pikku-Mullin Herkkua n. 1,5-2 kiloa päivässä kolmena päivänä peräkkäin.

Käyttöohjeet : Vasikan Herkku Mysli starteria annetaan toisesta elinpäivästä lähtien pieniä annoksia kerrallaan. Ruokahalun kasvaessa vasikat saavat syödä sitä vapaasti. Puhdasta vettä on hyvä olla koko ajan saatavilla, koska se edistää syöntiä.
Olomuoto : Mysli
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363020278
Tuotteen ominaisuudet