Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Umpi-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924262

Umpi-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924262
-
+
Lataa...
Umpi-Melli TMR täyskivennäinen varmistaa ummessa olevan lehmän tasapainoisen kivennäisruokinnan jopa 100 grammalla päivässä.
kalkiton umpikivennäinen
päiväannoksessa E-vitamiinia 1000 mg
sisältää orgaanista seleeniä
sallittu myös luomutuotannossa
Umpi-Melli TMR jauheiseen kivennäiseen ei ole lisätty kalsiumia, joten se ei osaltaan nosta dieetin kalsiumpitoisuutta. Päiväannoksesta lehmä saa 1000 mg E-vitamiinia, riittävästi magnesiumia ja lisäksi orgaanista seleeniä. Molempien tiedetään vähentävän jälkeisten jäämisen riskiä ja parantavan vastustuskykyä. Kivennäinen voidaan sekoittaa appeen joukkoon tai sitä voidaan antaa erikseen säilörehun päälle ”top dressing”-menetelmällä. Poikimisen jälkeen siirrytään lypsykauden kivennäiseen.
Kalsium 3,3 %
Fosfori 4,0 %
Magnesium 20,0 %
Natrium 13,3 %
CO2 ekv 1043 g/kg
Olomuoto : Jauhe
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
EAN : 6418363213595
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Umpi-Melli TMR on erittäin konsentroitu kalkiton umpilehmien kivennäisrehu, joka sisältää myös umpilehmien tarvitseman E-vitamiinin ja orgaanisen seleenin ummessaolokaudella. 100-150g/pv.
Tuotteen ominaisuudet