Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n
Lataa...

Lehmän rehut

Ruokinnalla on suuri vaikutus lehmän tuotokseen, terveyteen ja hedelmällisyyteen sekä maidon pitoisuuksiin. Karkearehun laatu ja oikea väkirehuvalinta vaikuttavat ruokinnan onnistumiseen ja taloudelliseen tulokseen. Poikimisen ajan ongelmien ennaltaehkäisy alkaa jo umpikaudella. Hyvät olosuhteet ja tasapainoinen ruokinta luovat perustan tulevalle lypsykaudelle.

Lantmännen Agron rehuseokset täydentävät monipuolisesti kotoista karkearehua ja viljaa. Benemilk-, Maituri- ja Opti -rehusarjoista löytyy sopiva tuote eri tuotantovaiheisiin jokaiselle tilalle. Rehumme eivät sisällä soijaa eivätkä geenimuunneltuja raaka-aineita.

Parasta suomalaiselle maataloudelle

Lehmien hyvä terveys, korkea tuotos sekä ympäristövaikutusten pienentäminen ohjaavat rehujemme kehitystä. Tieteellisiin tutkimuksiin perustuvat ruokintainnovaatiot saadaan eläinten käyttöön rehutuotteidemme kautta.

Hero -ilmastorehut pienentävät metaanin muodostusta pötsissä ja tehostavat valkuaisen hyväksikäyttöä ruokinnassa. €KM®-pitoisuusrehuilla maidon määrä ja pitoisuudet nousevat. Rehujen taloudellisen merkityksen maitotiliin voi laskea €KM®-laskurilla.

Asiakkuusvastaaviemme vahvuus on lehmien ruokinnan erityisosaaminen sekä asiakkaiden tarpeiden tuntemus. MaituriMenu- ja Tuotostutka-palvelumme helpottavat ruokinnan suunnittelua sekä tuloksien seuraamista. Ota yhteyttä alueesi asiakkuusvastaavaan, olemme palveluksessasi!

2 tuotetta

/ sivu

2 tuotetta

/ sivu