/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Tunnu-Melli 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924230

Tunnu-Melli 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924230
-
+
Lataa...
Tunnu-Melli on umpikauden tehokivennäinen, joka sisältää orgaanista seleeniä. Kivennäinen sopii sisä- että ulkoruokinnassa oleville umpilehmille.
umpilehmille optimoitu koostumus
sisältää orgaanista seleeniä
voidaan käyttää ympäri vuoden
sallittu luonnonmukaisessa tuotannossa

Tunnu-Melli on umpilehmän rakeinen kivennäinen. Se sisältää tehokkaasti imeytyvää orgaanista seleeniä, joka ummessa olokaudella varmistaa lehmän hyvän seleenitilan poikimisen aikaan. Orgaaninen seleeni parantaa vastustuskykyä ja hedelmällisyyttä sekä nopeuttaa stressistä selviämistä. Kivennäisessä on riittävästi magnesiumia kaliumpitoisen säilörehun ohella käytettäväksi. Kalsium- ja fosforipitoisuuksia on rajoitettu, mikä vaikuttaa edullisesti poikimisen aikaiseen kalsiumaineenvaihduntaan. Tunnu-Melli sisältää myös A-, D- ja E-vitamiinia. Lisäksi siihen on lisätty lehmän tarvitsemat hivenaineet. Tunnu-Melli on erittäin maittava kivennäinen, joten sitä on annettava rajoitetusti.

Kalsium 2,0 %
Fosfori 2,5 %
Magnesium 11,2 %
Natrium 7,1 %
CO2 ekv 721 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
EAN : 6418363213472
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Tunnu-Melli on tehokkaasti imeytyvää orgaanista seleeniä sisältävä lypsylehmien kivennäisrehu ummessaolokaudelle. Lypsylehmät/Mjölkkor: 200-300 g/pv/dag.
Tuotteen ominaisuudet