Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Tunnu-Melli HyPo 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924240

Tunnu-Melli HyPo 20 kg kivennäinen

Tuotenumero
924240
-
+
Lataa...
Tunnu-Melli HyPo on anionisuoloja sisältävä umpilehmän kivennäinen, jonka ansiosta poikimisen aikainen kalsium-aineenvaihdunta paranee ja lehmä pääsee hyvään vauhtiin alusta alkaen.
valmentaa lehmän hyvään poikimiseen
hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä
magnesiumia monessa muodossa
ei lisättyä kalsiumia
sallittu luonnonmukaisessa tuotannossa
Tunnu-Melli HyPo on ummessaolokauden kivennäinen, joka sisältää anionisuoloja. Kivennäinen muuttaa umpikauden ruokinnan anionivoittoisaksi, mikä nostaa veren kalsiumtasoa heti poikimisen jälkeen ja estää poikimahalvausta ja hypokalsemiaa. Vanhemmista lehmistä jopa yli puolet kärsii piilevästä poikimahalvauksesta eli veren kalsiumtason laskusta poikimisen jälkeen. Mitä nopeammin veren kalsiumtaso saadaan nostettua normaalille tasolle, sitä paremmin lehmä alkaa syömään ja tuottamaan maitoa. Tunnu-Melli HyPo sisältää lisäksi tehokkaasti imeytyvää orgaanista seleeniä ja hyvin imeytyvää magnesiumia. Orgaaninen seleeni parantaa vastustuskykyä ja hedelmällisyyttä sekä nopeuttaa stressistä selviämistä. Riittävä magnesiumin saanti umpikaudella on myös tärkeää lehmän hyvinvoinnin kannalta. E-vitamiinia kivennäisessä on todella paljon.
Kalsium 2,0 %
Fosfori 2,6 %
Magnesium 11,0 %
Natrium 5,0 %
CO2 ekv 959 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu : Kyllä
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi : Kivennäisrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Tunnu-Melli Hypo on ummessaolokauden kivennäisrehu, joka sisältää anionisuoloja. Anionisuolat estävät poikimahalvausta ja hypokalsemiaa. Annos 200-300g g/pv