/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Tarmokas ruokonataseos

Tuotenumero
10531034
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Tarmokas nostaa satotason korkealle vaikeammissakin olosuhteissa. Seoksessa on mukana suurta satoa tuottava aikainen timotei- ja nurminata-lajike. Satotasoa nostaa myös seoksen ruokonata, joka menestyy hyvin Suomen olosuhteissa ja on kasvina satoisin nurmikasvi.
Ruokonadalla on hyvin syvät ja laajat juuret, joiden ansiosta se kestää parhaiten kuivuutta sekä myös märkyyttä. Ruokonadalla on kuitenkin tapana eri satovuosien aikana vallata nurmikasvustoa, jolloin esimerkiksi kolmantena satovuotena ruokonadan osuus kasvustossa saattaa olla paljon suurempi mitä sen osuus kylväessä oli. Siksi emme suosittele laittamaan ruokonataa seokseen yli 15 %.

Lannoittaminen on avain suureen satoon. Kun tavoitellaan tehokasta tuotantoa ja laadukasta, valkuaispitoista rehua, tulee käyttää ympäristötuen enimmäismääriä lannoituksessa. Lannoitus tulee myös tehdä heti niiton jälkeen, jotta kaikki kasvupäivät saadaan tehokkaasti hyödynnettyä. Niiton jälkeisen lannoituksen viivästyminen esimerkiksi viikolla vaikuttaa helposti satopontentiaalin alenemiseen jopa 1000 kg/ha.

Sisältö
• Aikainen timotei 70%
• Nurminata 15%
• Ruokonata 15%

Tarmokas on entiseltä nimeltään Säilörehunurmiseos.

Pakkaus 20 kg, lava 1000 kg.
Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse, Riihikoski / Vihervakka Oy
EAN: 6405422790463
Tuotemerkki: Lantmännen

Tarmokas ruokonataseos

Tuotenumero
10531034