/ Tuotteet
Sis. ALV

Suurkanttipaalauslanka Piippo Cropmaster 100 m/kg

Tuotenumero
501157574
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Piippo Cropmaster- suurkanttipaalauslanka HD-paalaimiin. Lanka on ominaisuuksiltaan pehmeää ja siinä on hyvä solmulujuus. Todelliset juoksumetrit 100 m/kg, juoksumetrit/pakkaus 2100 m.

Piippo-suurkanttilangan laatuun luottavat urakoitsijat Uudesta Seelannista Suomeen jo sukupolven ajan. Paalauslanka vastaa suurkanttipaalauksen laatuvaatimuksiin – modernin teknologian ja laadun seurannan johdosta takaamme lankojemme toimintavarmuuden. Laadun merkkejä ovat myös erittäin pehmeä lankalaatu, joka antaa solmijoille pidemmän käyttöiän sekä tiukat toleranssit, jotka varmistavat langan tasaisen lujuuden ja paksuuden rullasta toiseen varmistaen tehokkaan ja tauottoman paalausprosessin.


Huippukorkeat solmulujuudet mahdollistavat erittäin tiukat paalit ja takuumetrien ansiosta Piippo-langat tarjoavat 10–20% enemmän metrejä per kilo kuin useimmat kilpailevat langat. Esimerkkinä tyypillisesti markkinoilla myytävät ”Type 130 -langat” tarjoavat todellisuudessa 100–120m/kg pituutta ison toleranssin johdosta, kun taas Piippo 130 -lanka tarjoaa 130m/kg takuupituuden. Valikoimastamme löydät sopivat langat kaikkiin markkinoilla oleviin paalaimiin.


Kaikille paalaimille soveltuvat Piippo®-paalauslangat ovat tunnettuja helppokäyttöisyydestään, lujuudestaan ja luotettavuudestaan. Lanka on ominaisuuksiltaan pehmeää, mikä takaa solmijoille jopa kaksinkertaisen käyttöiän. Hyvä solmulujuus takaa paalin solmujen säilyvyyden kovassakin käsittelyssä ja talvisäilytyksen aikana. Tuotespesifikaatio ilmoittaa todelliset juoksumetrit eikä vain nimellismittoja, mikä takaa sen, että viljelijä voi valita sopivan langan kulloinkin vallitseviin paalausolosuhteisiin. Piippo-paalauslangassa on jopa 25% enemmän metrejä per kilo kuin tavallisessa paalauslangassa ja antaa ammattikäyttäjälle merkittävän kustannussäästön.

Lähetyspaikka: Flow Through, Pennala 3PL Warehouse
EAN: 6408586231421
Toimittajan tuotenumero: 623142
Tuotemerkki: Piippo

Suurkanttipaalauslanka Piippo Cropmaster 100 m/kg

Tuotenumero
501157574