/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Suojattu rasva 15 kg

Tuotenumero
970014

Suojattu rasva 15 kg

Tuotenumero
970014
-
+
Lataa...
Korkeatuottoisilla lypsylehmillä on valtava energian tarve poikimisen jälkeen. Kalsiumsuojattu rasva nostaa helposti rehuseoksen energiapitoisuutta.
nostaa rehuseoksen energiasisältöä
nostaa maidon rasvapitoisuutta
nostaa maitotuotosta
rehu-hyöty -suhde paranee

Maidontuotanto kasvaa nopeasti ensimmäinen kuukauden aikana poikimisesta, mikä vaatii energiaa.Poikineen lehmän energian tarve kasvaa nopeammin kuin kuiva-aineen syönti. Seurauksena on negatiivinen energiatase, joilloin lehmä ottaa tarvitsemansa energian omista kudoksistaan. Jos energiansaatia ei turvata ruokinnan kautta, lehmä laihtuu, maidontuotanto laskee ja pahimmillaan lehmä voi sairastua ketoosiin.

Lisäämällä suojattua rasvaa rehustukseen, voidaan lehmän energiansaantia nostaa. Suojatussa rasvassa on rasvaa 85% ja energiaa 27,5 MJ/kg (28,6 MJ/kgka). Rasvan suojaukseen käytetään kalsiumia, ja siksi se sisältääkin huomattavasti kalsiumia, 8-9%. Suojattu rasva ei häiritse pötsin toimintaa vaan se sulaa vasta ohutsuolessa.

Käyttöohjeet : Suojattua rasvaa voidaan antaa lypsylehmälle 300-500 g /pv. Tarkemman ruokintasuosituksen saa asiakkuusvastaavalta.
Pakkaustyyppi : pikkusäkki
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Warehouse
EAN : 6418363270017
Tuotteen ominaisuudet