/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Seleeni-E-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924422
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Seleeni-E-Melli TMR täyskivennäinen sisältää runsaasti seleeniä ja E-vitamiinia. Seleenistä noin puolet on korvattu orgaanisella seleenillä.
kun ruokintaan tarvitaan lisää seleeniä
sisältää hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä
korotettu E-vitamiinitaso
sopii luonnonmukaiseen tuotantoon

Seleeni-E-Melli TMR:n tehokkaasti imeytyvä orgaaninen seleeni varmistaa lehmän hyvän seleenitilan lypsykaudella. Se edistää vastustuskykyä ja hedelmällisyyttä sekä nopeuttaa stressistä selviämistä. Korkea E-vitamiinitaso taistelee infektioita vastaan. Seleeni on välttämätön ravinne elimistön perustoiminnoissa. Seleeninpuutos huonontaa eläinten tuotosta, kasvua ja vastustuskykyä. Niukka seleenin saanti lisää hedelmällisyysongelmia, nostaa maidon solulukua ja tulehdusten riskiä. Seleeni-E-Melli TMR tyydyttää naudan lisääntyneen seleenitarpeen. Seleeni-E-Melli TMR:ä voidaan antaa kaikille naudoille sekä ulko- että sisäruokinnassa..

Kalsium 19,9 %
Fosfori 0,1 %
Magnesium 6,8 %
Natrium 11,5 %
CO2 ekv 323 g/kg
Olomuoto: Jauhe
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
Luomu: Kyllä
EAN: 6418363213618
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa. Seleeniä sisältävän kivennäisrehun ohjeiden vastainen käyttö voi johtaa seleenimyrkytykseen.
Rehun tyyppi: Kivennäisrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Melli
Tuotteen ominaisuudet

Seleeni-E-Melli TMR 30 kg täyskivennäinen

Tuotenumero
924422