/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Saracen Delta 1 l rikkakasvien torjunta

Tuotenumero
700349176

Saracen Delta 1 l rikkakasvien torjunta

Tuotenumero
700349176
Pre season sale
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Leveälehtisten rikkakasvien keväiseen torjuntaan syysviljoilta, heinien siemenviljelyksiltä sekä kevätohralta ja -vehnältä.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Ominaisuudet:

Saracen Delta on uutuustuote leveälehtisten rikkakasvien keväiseen torjuntaan syysviljoilla, heinien siemenviljelyksillä sekä kevätohralla- ja vehnällä. Tuotteen kaksi tehoainetta kuuluvat eri tehoaineryhmiin, jolloin rikkakasvien resistenssin muodostumisen riski on vähäinen. Vaikutusta rikkakasveihin saadaan molemmilla tehoaineilla lehtien kautta sekä diflufenikaanilla myös maan kautta ruiskutushetken jälkeen itäviin rikkakasveihin jopa 8 viikon ajan. Saracen Deltalla käsittelyn jälkeen normaalina kasvukautena voidaan syksyllä kylvää viljaa, öljykasveja ja heiniä. Saracen Deltalla ei ole rajoituksia seuraavan vuoden viljelykasvien kevätkylvöön.

Vaikutustapa:

Lehtivaikutteinen florasulaami kuuluu ALS-estäjiin ja estää proteiinien muodostukseen tarvittavien aminohappojen muodostusta ja maa- sekä lehtivaikutteinen diflufenikaani estää lehtivihreää suojaavien karotenoidien muodostusta. Rikkakasvilajista riippuen teho näkyy muutamassa päivässä – muutamassa viikossa.

Käytössä huomioitavaa:

Saracen Deltaa voidaan käyttää +2° C lämpötilasta alkaen aina +25°C asti. Rikkakasvien tulee kuitenkin olla kasvussa. Ilman suhteellinen kosteus ei juurikaan vaikuta Saracen®Deltan tehoon, joten käsittely on tehokas myös päivällä. Älä ruiskuta stressaantuneeseen kasvustoon. Maan kosteus edistää Saracen Deltan maavaikutusta, kuivaan maahan ruiskutettuna maavaikutteinen teho aktivoituu maan kosteuden jälleen lisääntyessä esim. sateen jälkeen. Saracen Deltalla käsittelyn jälkeen normaalina kasvukautena voidaan syksyllä kylvää viljaa, öljykasveja ja heiniä.

Käytön rajoitukset:

Valmistetta saa käyttää korkeintaan kerran kasvukaudessa. Vain kevätkäyttöön. Saracen Delta ei saa käyttää tärkeillä tai muilla vedenhankintakäyttöön soveltuvilla pohjavesialueilla. Viljaa ei tule korjata rehuksi ennen normaalia korjuukypsyyttä. Valmistetta ei tule käyttää laidunmaille tai heinille, jotka

korjataan rehuksi.

Varoaika:

Viljaa ei tule korjata rehuksi ennen normaalia korjuukypsyyttä.

Lähetyspaikka : Pennala 3PL Warehouse
EAN : 9008274020558
Tuotemerkki: Nufarm
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote 247.8 KB 05.02.2021
Tuotteen ominaisuudet