/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Sähköpaimen Olli 250B+

Tuotenumero
500789883
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Olli 250B+ on ominaisuuksiltaan monipuolinen 12 V:n akkupaimen kaikille eläimille. Iskuenergia 2 J. Seinälle tai tolppaan asennettava malli, jossa tehoon nähden pieni virrankulutus. 20 W aurinkopaneeli saatavilla lisävarusteena.

Paimenessa on mm. informatiivinen LED-näyttö, aidan kunnon valvonta, akun jännitteen valvonta ja syväpurkusuoja (ohitettavissa) sekä neljä valittavissa olevaa toimintatilaa:

• täysi teho

• alennettu teho

• automaattisesti valoisuuden mukaan ohjautuvat päivä- ja yötoimintatilat


Olli 250B+:n monipuoliset ominaisuudet auttavat pitämään akun oikein ladattuna, mikä ehkäisee täydellisestä tyhjentämisestä akulle syntyviä vaurioita. Latauksen ohjaus aurinkopaneelikäytössä estää myös akun ylilataamisen kaikissa tilanteissa. Nämä ominaisuudet pidentävät akun käyttöikää. Aidan jännitteen mittaus paljastaa, mikäli aidan kunnossa on huomauttamista. Virran katkaisu on mahdollista virrankatkaisupainikkeella (akkua ei tarvitse irrottaa virran katkaisemiseksi).

Vinkki! Suosittelemme käyttämään paimenten virtalähteenä vapaa-ajan akkuja ajoneuvojen käynnistysakkujen sijaan.

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon. Rakentamalla maadoituksen alusta asti oikein ja riittäväksi vältät jo paljon aidan heikkoon tehoon liittyviä ongelmia.


Turvaa vuosiksi – Ollin paimenhuolto

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu valmistajan huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea. Varmistamme varaosien saatavuuden vuosiksi eteenpäin myös tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Lähetyspaikka: Direct delivery, Flow Through
EAN: 6417160100190
Toimittajan tuotenumero: 6000250
Tuotemerkki: Olli
Linkit: Näin selvität sähköaidan kunnon Olli-paimenten huoltoliikkeet

Sähköpaimen Olli 250B+

Tuotenumero
500789883