/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Sähköpaimen Olli 1000

Tuotenumero
500830303
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.

Olli 1000 on monipuolinen, tehokas paimen 4,5 J:n iskulla. Tässä paimenessa on monipuoliset ominaisuudet aidan kunnon tarkkailuun. 

Paimen mittaa jatkuvasti maadoitusta sekä aidan jännitettä. Lisäksi paimen säätää iskutehoaan aidan kuormituksen mukaan ja antaa 4,5 J:n iskuenergian laajemmalle kuormitusalueelle kuin perinteiset paimenet.

Tämä paimenmalli sopii mainiosti hevosten ja kaikkien tuotantoeläinten aitaamiseen sekä villieläinten poissa pitämiseen.


Olli 1000 – taustavalaistu graafinen näyttö monipuolisilla mittaustoiminnoilla

Selkeä ja monipuolinen, taustavalaistu graafinen näyttö kertoo Olli-hymiöin yhdellä silmäyksellä onko aitasi kunnossa – myös pimeään aikaan. Kaikkien mittaustoimintojen hyödyntäminen ei ole välttämätöntä, mutta niillä saa arvokasta lisätietoa aidan toimivuudesta.

Paluujännitteen mittaamisella voidaan selvittää aidan kunto ja huomata mahdollinen aidan vaurioituminen. Tämä onnistuu, kun aita rakennetaan niin, että aita kiertää antonavasta koko laitumen ja palaa paluujännitteen mittausnapaan.

Olli 1000 pystyy mittaamaan myös maadoituksen toimivuuden, kun paimeneen kytketään ylimääräinen maadoituskanki.

Vinkki! Puutteellinen maadoitus on tavallisin syy aidan heikkoon tehoon. Rakentamalla maadoituksen alusta asti oikein ja riittäväksi vältät jo paljon aidan heikkoon tehoon liittyviä ongelmia.


Turvaa vuosiksi – Ollin paimenhuolto

Kaikilla Olli-paimenilla on 3 vuoden takuu, joka korvaa myös ukkosen aiheuttamat vauriot. Suomessa valmistettujen Olli-paimenten huolto onnistuu valmistajan huoltopisteessä sekä valtuutetuissa Olli-huoltoliikkeissä eri puolilla Suomea. Varmistamme varaosien saatavuuden vuosiksi eteenpäin myös tuotannosta poistuneisiin malleihin.

Lähetyspaikka: Direct delivery, Flow Through
EAN: 6417160120037
Toimittajan tuotenumero: 6010000
Tuotemerkki: Olli
Linkit: Näin selvität sähköaidan kunnon Olli-paimenten huoltoliikkeet

Sähköpaimen Olli 1000

Tuotenumero
500830303