/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Ranger FL 20 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700347544

Ranger FL 20 l rikkakasvien torjunta-aine

Tuotenumero
700347544
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Ranger FL on edullinen perusglyfosaatti juolavehnän torjuntaan. Voidaan käyttää pohjavesialueilla viljellyillä alueilla. Tehoaa kasviin vain vihreiden osien kautta, joten kasvien tulee olla hyvässä kasvussa torjunnan aikana.
Glyfosaatti tehoaa kaikkeen kasvillisuuteen, mukaan lukien viljelykasvit. Ei sovellu valikoivaan rikkakasvien torjuntaan.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
Tuotekuvaus: Ranger FL on perusglyfosaatti rikkakasvien torjuntaan viljelysmailta, puutarhakasvien riviväleistä, hedelmätarhoista, viljelemättömiltä alueilta, metsänviljelyssä sekä puuvartisten kasvien hävittämiseen. Vaikutustapa: Valmiste vaikuttaa kasveihin ainoastaan vihreiden lehtien ja varsien kautta, joten rikkakasvien tulee olla hyvässä kasvussa, vihreitä ja riittävän kehittyneitä. Juolavehnässä tulee olla vähintään 3–4 vihreää lehteä (10–15 cm korkeaa). Monivuotiset rikkayrtit torjutaan juuri ennen niiden kukintaa tai sen aikana, kuitenkin aina ennen rikkakasvien tuleentumista. Käytössä huomioitavaa: Vaarallista kaikille viljelykasveille ja lehtipuille sekä havupuille ennen vuosikasvainten puutumista. Ruiskutuksissa on varottava tuuliajoa ja sivelykäsittelyssä valmisteen joutumista kosketuksiin viljelykasvin kanssa. Käytön rajoitukset: Varoaika rehuohra-, rehukaura- sekä rypsi- ja rapsiviljelyksillä 10 vrk. Käyttö elintarvikkeeksi käytettävillä viljoilla ja siemenviljoilla ennen puintia on kielletty. Puutarhakasvien rivivälien ruiskuttaminen on sallittu ainoastaan erikoisruiskulla siten, että tuulikulkeuma viljelykasveihin pystytään estämään kokonaan. Sivelymenetelmää ei saa käyttää vadelma- ja mesimarjaviljelyksillä eikä rönsyjen poistamiseen mansikkaviljelyksiltä. Marjastus ja sienestys on kielletty lehvästöruiskutusalueella käsittelystä vuoden loppuun. Käsiteltyjä viljan olkia ei saa käyttää eläinten rehuksi. Valmisteen käyttö on kielletty lasten leikkipaikoilla ja leikkipuistoissa sekä päiväkotien ja koulujen pihoilla. Julkisilla alueilla ruiskutettaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota käsittelyn turvallisuuteen ihmisille ja eläimille.
Lähetyspaikka : Pennala 3PL Warehouse
EAN : 5411773170831
Toimittajan tuotenumero : 30052586
Tuotemerkki: Bayer Cropscience