/ Tuotteet
Sis. ALV:n

Proxanil 10 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
700347247
Ennakkokampanja
Tämä tuote ei ole ostettavissa verkkokaupasta. Voit pyytää siitä tarjouksen valitsemaltasi kaupalta.
Proxanil tarjoaa varmaa tehoa korkeassa tautipaineessa ja ruiskutusvälien pidentyessä. Sopii torjuntaohjelman alku- ja keskivaiheeseen.
Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.
Ominaisuudet:
Proxanil on kahden tehoineen valmiste, joka tehoaa erinomaisesti perunan lehtiruttoon. Tuote estää tehokkaasti itiöiden muodostumista ja sillä on hoitava (kuratiivinen) teho, joka hoitaa jo tapahtunutta tartuntaa jopa 48 tuntia tartunnasta. Sopii torjuntaohjelman alkuun ja keskivaiheeseen. Paras tulos saadaan, kun käytetään tankkiseoksessa kosketusvaikutteisen tuotteen kanssa (kuten esim. Ranman Top tai Shirlan).

Vaikutustapa:
Proxanil sisältää kahta vaikutusmekanismiltaan erilaista perunaruton torjuntaan tarkoitettua tehoainetta. Propamokarbi vaikuttaa systeemisesti, ja symoksaniili on kosketusvaikutteinen aine, jolla on myös paikallissysteeminen vaikutus. Systeemisen vaikutuksen ansiosta valmisteella on myös parantava (kuratiivinen) vaikutus heti saastunnan tapahduttua. Näiden kahden tehoaineen yhdistäminen varmistaa valmisteen hyvän tehon ja ehkäisee resistenssin syntymistä.

Käytössä huomioitavaa:
Proxanilia ruiskutetaan ennaltaehkäisevästi ennen ensimmäisten tautioireiden ilmestyttyä. Valmiste soveltuu parhaiten ruiskutusohjelmaan, jossa käytetään myös muita tuotteita. Valmiste ei sovellu viimeisiin ruiskutuksiin mukularuton torjuntaan. Älä käytä Proxanilia yksin useammassa kuin kahdessa ruiskutuksessa peräkkäin. Jos tankkiseoksena käytetään kolmatta tehoainetta, käsittelykertojen määrä ei vaikuta resistenssiriskiin.

Käytön rajoitukset:
Valmistetta saa käyttää korkeintaan neljä kertaa/vuosi, ja ensimmäinen ruiskutus voidaan tehdä perunan taimien ollessa n. 15 cm korkeita. Ruiskutusväli vähintään 7 vrk. Käyttöaika kasvuasteina ilmaistuna BBCH 21-95.
Lähetyspaikka: Pennala 3PL Warehouse
EAN: 7393447001932
Toimittajan tuotenumero: 00046-FI
Linkit: Tuote valmistajan verkkosivuilla
Nimi Koko Julkaistu
Käyttöturvallisuustiedote 478.8 KB 04.12.2023
Säkerhetsdatablad 478.4 KB 04.12.2023

Proxanil 10 l kasvitautien torjunta-aine

Tuotenumero
700347247