/ Tuotteet
Sis. ALV

Pötsi-Melli 30 kg jauheinen erikoisrehu

Tuotenumero
924390
Ennakkokampanja
-
+
Lataa...
Pötsi-Melli aktivoi pötsin toimintaa ja tasapainottaa sen pH:ta. Erikoisrehun avulla varmistetaan korkea tuotos, aktiiviset lehmät ja tehokas rehujen hyödyntäminen.
tasapainottaa pötsin pH:ta
tehostaa pötsin mikrobitoimintaa
rehun hyväksikäyttö tehostuu
lisää lehmien aktiivisuutta
sopii erillis- ja aperuokintaan

Pötsi-Melli sisältää soodaa ja elävää hiivaa. Sooda neutraloi pötsiä ja pitää pH:n vakaana. Elävä hiiva vähentää maitohapon muodostumista ja stimuloi maitohappoa käyttävien mikrobien kasvua nostaen samalla pötsin pH:ta. Korkeatuottoisen lehmän terveysongelmat liittyvät usein pötsin happamoitumiseen. Happokuorma voi lisätä sorkkavaivojen lisäksi maidon soluja, hedelmällisyysongelmia sekä ripulia. Pötsi-Melli tasapainottaa pötsin toimintaa rehujen ja ruokinnan muutoksissa. Se auttaa myös, kun säilörehu on nuorena korjattua tai siinä on runsaasti sokeria. Robottikarjoissa vaikutus voi näkyä lehmien aktiivisuuden lisääntymisenä.


Pötsi-Melliä voidaan antaa sekä seosrehussa että erillisruokinnassa. Siitä on hyötyä erityisesti korkeatuottoisten lehmien ruokinnassa ja alkulaktaatiokaudella, joilloin väkirehunmäärä nostetaan. Pötsi-Melli mahdollistaa myös runsaamman kotoisen viljan käytön ilman pötsihäiriöitä.

Natrium 26,2 %
Rehun tyyppi: Täydennysrehu märehtijöille
Olomuoto: Jauhe
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN: 6418363214080
Tuotemerkki: Melli
Lavakoko: 30 kpl

Pötsi-Melli 30 kg jauheinen erikoisrehu

Tuotenumero
924390