/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Pikku-Mullin Herkku mure irto vasikan starterrehu

Tuotenumero
906091

Pikku-Mullin Herkku mure irto vasikan starterrehu

Tuotenumero
906091
Pikku-Mullin Herkku on vasikoiden täydennysrehu, jota voidaan antaa ensimmäisestä elinviikosta lähtien. Rehu sisältää hyvin sulavia raaka-aineita ja mukana ovat kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäiset.
hyvin sulava juottokauden täysrehu
vasikasta nopeasti märehtijä
edistää vastustuskykyä
sisältää maissia
helpottaa vasikan ruokintaa

Rehun hyvä maittavuus edistää juottokaudella vasikan kuivarehun syöntiä ja edistää pötsin kehittymistä. Rehumäärät kannattaa pitää pienenä alussa, jotta rehu pysyy raikkaana ja hyvän makuisena. Syönnin kasvaessa rehua annetaan jo vapaasti. Pikku-Mullin Herkun syöttöä jatketaan myös vieroituksen jälkeen, koska vasikka on tottunut sen makuun juottokaudella. Tällöin säästytään syönnin notkahdukselta ja kasvutaantumalta, mikä usein tapahtuu vieroituksen jälkeen.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 20,5 %
Energia 13,0 MJ/kg ka
Kalsium 1,0 %
Fosfori 0,65 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,4 %
CO2 ekv 525 g/kg
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Ylivieska
EAN : 6418363001536
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Pikku-Mullin-Herkkua annetaan vasikoille kuivana jo toisesta elinpäivästä alkaen. Juotto voidaan lopettaa 8 viikon iässä, kun vasikka syö Pikku-Mullin-Herkkua 1,5-2 kg/pv. Pikku-Mullin Herkkua voidaan antaa vapaasti 2 - 3 kk:n ikään saakka.
Tuotteen ominaisuudet