/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Peuran Herkku rae 20 kg riistarehu talviruokintaan

Tuotenumero
926200

Peuran Herkku rae 20 kg riistarehu talviruokintaan

Tuotenumero
926200
Ennakkokampanja
-
+
Minimitilaus: 25
Lataa...
Peuran Herkku on hirvieläinten hyvin sulava täydennysrehu syys- ja talviruokintaan karkearehun lisäksi. Rehun energia ja valkuainen sopivat hyvin hirvieläimille samoin kuin tarvittavat kivennäiset, hivenaineet ja vitamiinit.
maittava täydennysrehu syys- ja talviruokintaan
rakeista rehua on helppo annostella
omena-aromi houkuttelee syömään
totuta riista vähitellen rehuun
aloita ruokinta ennen lumen tuloa

Peura ja kauris ovat märehtijöitä, joiden pötsi ei kestä nopeita muutoksia ruokavaliossa. Talviruokinta onkin aloitettava ennen lumen tuloa, jolloin eläimillä on aikaa sopeutua uuden tyyppiseen ravintoon. Ruokintaan ei saa tulla katkosta vaan sitä on jatkettava talven yli kunnes eläimet saavat tarvittavan ravinnon luonnosta.

Huomioitava ruokinnassa: • Rehun uusi olomuoto voi vaatia totuttelemista. Sekoita aluksi Peuran Herkkua muun lisärehun esim. juureksien joukkoon, jotta eläimet tottuvat rakeiseen rehuun. • Ihmisen haju ei tartu rehuun, kun käytät käsineitä annosteltaessa rehua • Eläinmäärästä ja rehunkulutuksesta riippuen käy ruokintapaikalla vähintään kerran viikossa ja poista vanha huonontunut rehu. Tuore raikas rehu houkuttaa riistaeläimet takaisin ruokintapaikalle. • Sijoita ruokintapisteet hyville metsästysalueille eläinten luonnollisille oleskelupaikoille pois teiden läheisyydestä • Eläimet tulevat ruokintapaikalle, josta näkee hyvin ympärille ja pakeneminen on helppoa

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 12 %
Energia 11,5 MJ/kg ka
Kalsium 0,7 %
Fosfori 0,4 %
Magnesium 0,25 %
Natrium 0,5 %
Olomuoto: Rae
Pakkaustyyppi: pikkusäkki
Lähetyspaikka: Kaipiainen / Production, Kaipiainen / Warehouse
EAN: 6418363213090
Lisätietoa: Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi: Täydennysrehu märehtijöille
Tuotemerkki: Riista