/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti Vilja mure irto Kouvola

Tuotenumero
909691

Opti Vilja mure irto Kouvola

Tuotenumero
909691
Opti Vilja mure on helppokäyttöinen viljaseos lehmien ruokintaan. Rehun käyttö on helppoa, koska sillä voidaan korvata viljaa suhteessa 1:1. Mureistuksen ansiosta rehu sopii hyvin appeeseen.
voidaan korvata viljaa osittain tai kokonaan
maittava, helppo käyttää
mureisena sekoittuu hyvin appeeseen
tuo ruokintaan tärkkelystä

Opti Viljassa on on korkea energiataso ja se on maittavaa. Prosessointi parantaa viljan sulavuutta, joten jokainen tärkkelysjyvänen saadaan tehokkaasti hyödynnettyä. Mureisena rehu sekoittuu tasaisesti appeeseen. Opti Viljassa on mukana kaikki kotimaiset viljat; ohra, kaura ja vehnä. Seokseen on lisätty hiukan lesettä ja hyvän makuista melassia. Siksi rehun tärkkelys- ja NDF-kuitupitoisuus onkin viljojen kaltainen. Täydennysrehuun ei ole lisätty kivennäisiä tai vitamiineja, joten kivennäisruokintaan suosittelemme Melli-kivennäisiä. Samoin valkuaistäydennys tehdään samoin kuten viljalla ruokittaessa.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 11,7 %
Energia 13,2 MJ/kg ka
Kalsium 0,05 %
Fosfori 0,35 %
Magnesium 0,15 %
CO2 ekv 400 g/kg
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production
EAN : 6418363001666
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Opti Vilja korvaa viljaa nautojen ruokinnassa.
Tuotteen ominaisuudet