Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti Rypsi 40 irto valkuaisrehu

Tuotenumero
902260

Opti Rypsi 40 irto valkuaisrehu

Tuotenumero
902260
Opti Rypsi 40 sopii mainiosti valkuaisköyhän säilörehun rinnalle. Ureaa sisältävä tiiviste on hyvä vaihtoehto, onhan siinä valkuaista lähes 40 % kuiva-aineessa.
korkea valkuaispitoisuus
täydentää valkuaisköyhää säilörehua
tarvittavaa typpeä pötsimikrobeille
tehostaa mikrobivalkuaisen muodostumista
Opti Rypsi 40 on vahva tiiviste, joka sisältää lypsättävää rypsirouhetta ja ureasta peräisin olevaa typpeä. Rypsin aminohapot ja tuotteen helppoliukoinen typpi varmistavat sekä lehmän aminohappojen saannin että mikrobien typen tarpeen. Jos säilörehun raakavalkuainen laskee lähemmäksi 10 prosenttia, on mikrobeilla puutetta typestä ja tuotos kärsii, ellei ruokintaan lisätä riittävästi valkuaispitoista tiivistettä. Opti Rypsi 40 sopii myös yli 6 kk vanhojen lihanautojen ruokintaan. Tiivisteeseen ei ole lisätty kivennäisiä eikä vitamiineja, joten suosittelemme kivennäisruokintaan Melli-kivennäisiä.
Raakavalkuainen kuiva-aineessa 39,9 %
Energia 11.6 MJ/kg ka
Kalsium 0,5 %
Fosfori 1,0 %
Magnesium 0,4 %
CO2 ekv 445 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Opti Rypsi 40 on yli 6kk ikäisten nautojen valkuaisrehu. Sisältää 2 % ureaa, varastoitava kuivassa. Annos 0,1-0,15 kg/kg maitoa. Max 7 kg/pv. Kasvaville naudoille 1 kg/pv.