/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti Maissi mure irto

Tuotenumero
909701

Opti Maissi mure irto

Tuotenumero
909701
Opti Maissi mure sisältää pääosin maissia ja sillä voidaan korvata viljaa appeessa joko osittain tai kokonaan suhteessa 1:1. Mureinen olomuoto takaa tasaisen sekoittumisen appeeseen.
energiaa ohitustärkkelyksestä
lisää maitotuotosta ja valkuaispitoisuutta
monipuolistaa ruokintaa
pienentää hapanpötsiriskiä

Opti Maissi sisältää nimensä mukaisesti runsaasti maissia. Maissin tärkkelys käyttäytyy erilailla kuin ohran, vehnän tai kauran tärkkelys. Maissitärkkelys hajoaa hitaammin (9%/h) pötsissä kuin kotoisten viljojemme tärkkelys (39-60%/h). Suuri osa maissin tärkkelyksestä ohittaa pötsin ja imeytyy glukoosina ohutsuolesta. Lehmälle glukoosi on tärkeä energialähde maidontuotannossa. Koska maissin tärkkelys sulaa pääosin vasta ohutsuolessa, se ei laske pötsin pH:ta samalla tavalla kuin kotoiset viljamme. Korkeatuottoisilla lehmillä väkirehun määrää on nostettava tuotosluokan mukaan. Vilja-tiivisteruokinnalla viljan määrä voi olla hyvinkin korkea, jolloin Opti Maissilla voidaan pienentää hapanpötsiriskiä. Rehuseoksen konaistärkkelyspitoisuus maissia käytettäessä voi olla normaalia suurempi. Hyviä käytännöntuloksia on saatu, kun 2 kg viljaa on korvattu Opti Maissilla. Opti Maissi mureeseen ei ole lisätty kivennäisiä. Kivennäisruokintaan suosittelemme Melli-kivennäisiä.

Raakavalkuainen kuiva-aineessa 9,6 %
Energia 13,8 MJ/kg ka
Kalsium 0,05 %
Fosfori 0,45 %
Magnesium 0,2 %
CO2 ekv 568 g/kg
Käyttöohjeet : Maissipohjainen täydennysrehuseos lehmien appeeseen. Annostellaa 2-5 kg/pv.
Olomuoto : Mure
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production
EAN : 6418363097010
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Kouvolassa.
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Tuotteen ominaisuudet