Toggle Nav
/ verkkokauppa
Sis. ALV:n

Opti 34 irto valkuaisrehu

Tuotenumero
902230

Opti 34 irto valkuaisrehu

Tuotenumero
902230
Opti 34 -tiiviste täydentää omaa viljaa tai täydennysrehua ja erityisesti vähän valkuaista sisältävää säilörehua. Siinä on monipuolinen valkuaiskoostumus ja mukavasti energiaa.
maksimoi oman viljan käytön
lämpökäsiteltyä rypsirouhetta
helppo säätää dieetin valkuaispitoisuutta
valkuaisköyhän säilörehun täydentäjäksi
Opti 34 tiivisteellä voidaan täydentää omaa viljaa tai täydennysrehua. Tiivisteessä on monipuolinen valkuaiskoostumus ja siitä saadaan mukavasti energiaa. Valkuainen on peräisin lämpökäsitellystä rypsirouheesta, jossa on runsaasti ohitusvalkuaista. Rypsirouhe on monissa tutkimuksissa todettu lypsättäväksi valkuaislähteeksi suomalaisissa olosuhteissa. Tiiviste sopii erilaisille säilörehuille, koska annosmäärää muuttamalla voidaan saavuttaa kullekin tuotostasolle sopiva valkuaistaso. Koska tiivisteeseen ei ole lisätty kivennäisiä, suosittelemme kivennäisruokintaan Melli-kivennäisiä. Opti 34 -tiiviste sopii myös lampaille.
Raakavalkuainen kuiva-aineessa 34,2 %
Energia 11.6 MJ/kg ka
Kalsium 0,55 %
Fosfori 0,95 %
Magnesium 0,4 %
Natrium 0,05 %
CO2 ekv 430 g/kg
Olomuoto : Rae
Pakkaustyyppi : irto
Lähetyspaikka : Kaipiainen / Production, Ylivieska
Lisätietoa : Parhainta ennen 6 kuukautta valmistuspäivästä asianmukaisesti varastoituna. Tuotteen valmistuspäivä näkyy irtorehujen osalta kuormakirjassa ja säkkirehujen osalta tuoteselosteessa. Valmistettu Ylivieskassa
Rehun tyyppi : Täydennysrehu märehtijöille
Käyttöohjeet : Opti 34 on valkuaisrehu. Annos ruokintasuunnitelmasta, max 7 kg/pv, .